شیرینی خشک یکی از محبوبترین انواع شیرینیست. این نوع شیرینی را میتوان هم در مهمانیها و مجالس و هم بهعنوان یک عصرانۀ خوشمزه سرو کرد. اما شیرینی خشک هم انواع و اقسام مختلفی دارد. قبلاً در آشپزخانۀ روزچین طرز تهیۀ شیرینی نارگیلی، شیرینی دانمارکی، شیرینی نخودچی، شیرینی شکلاتی و شیرینی آلمانی را که همگی از انواع شیرینی خشک هستند به شما آموزش دادیم. امروز هم با مجلۀ روزچین همراه باشید و طرز تهیۀ چهار تا از سالمترین انوع شیرینی خشک را همراه با آموزش ویدئویی ببینید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
سالمترین انوع شیرینی خشک
نوع اول؛ شیرینی بادامی
مواد لازم
سفیدۀ تخممرغ: دو عدد
عسل: دو قاشق غذاخوری
پوست لیموی رندهشده: نصف قاشق غذاخوری
بادام خردشده: یک پیمانه
روش تهیه
فر را روی 180 درجۀ سانتیگراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف گود بردارید و دو عدد سفیدۀ تخممرغ را درون آن بریزید. در مرحلۀ بعد عسل و پوست لیمو را اضافه کرده و در آخر بادامها را درون آن بریزید. حالا همۀ مواد را حسابی همبزنید و مطابق ویدئو به کمک یک قاشق درون سینی فر قرار دهید. سینی فر را برای 20 تا 30 دقیقه درون فر بگذاردی تا شیرینیها آماده شوند. شیرینی خوشمزۀ شما بعد از سردشدن آمادۀ سرو است. شیرینی بادامی یکی از انواع شیرینی خشک است که هر عدد آن حدود 90 کالری داشته و نوعی شیرینی رژیمی محسوب میشود.
نوع دوم؛ شیرینی جو دوسر
مواد لازم
تخممرغ: یک عدد
عسل: دو قاشق غذاخوری
کرۀ بادامزمینی: دو قاشق غذاخوری
جو دوسر: نصف پیمانه
روش تهیه
برای تهیۀ شیرینی جو دوسر، تخممرغ، عسل و کرۀ بادامزمینی را درون ظرفی ریخته و خوب همبزنید. حالا جو دوسر را هم اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید. درون سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و ملات شیرینی جو دوسر را بهصورت قرصهای کوچک درون آن بریزید. سینی را برای 20 دقیقه درون فر 180 درجه که از قبل آن را گرم کردهاید، قرار دهید. شیرینی خوشمزۀ شما بعد از سردشدن آمادۀ سرو است. شیرینی جو دوسر یک گزینۀ بسیار مفید برای پائینآوردن کلسترول خون است.
نوع سوم؛ شیرینی کشمشی رژیمی
مواد لازم
موز لهشده: یک عدد
کمپوت سیب یا سیب لهشده: یک قاشق غذاخوری
جو دوسر: یکچهارم پیمانه
عصارۀ وانیل: نصف قاشق چایخوری
تخم کتان آسیابشده: یک قاشق چایخوری
کشمش: یکچهارم پیمانه
روش تهیه
این نوع شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی خشک است که بهعلت وجود تخم کتان و همچنین جو دوسر برای افراد رژیمی بسیار مناسب است. برای تهیۀ این شیرینی خوشمزه، بعد از گرمکردن فر همۀ مواد را درون یک کاسۀ گود ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید تا ملات یکنواختی حاصل شود. ملات را مطابق ویدئو درون سینی فر قرار داده و بهمدت 25 تا 30 دقیقه درون فر 180 درجه قرار دهید. شیرینی شما بعد از سردشدن آمادۀ سرو است. نوش جان!
نوع چهارم؛ شیرینی نارگیلی مخصوص
مواد لازم
سفیدۀ تخممرغ: دو عدد درشت
عسل: دو قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: یک پیمانه
بادام خردشده: یکچهارم پیمانه
روش تهیه
برای درستکردن شیرینی نارگیلی مخصوص که یکی دیگر از انواع شیرینی خشک است، فر را روشن کرده و اجازه دهید تا گرم شود. درون یک ظرف گود، سفیدهها و عسل را با هم مخلوط کنید. عمل همزدن را آنقدر ادامه دهید تا مخلوط شما به رنگ سفید درآید. حالا پودر نارگیل و بادام را هم اضافه کرده و باز همبزنید. ملات شما در همین مرحله آماده است. آن را بهصورت قرصهای کوچک درون سینی فر قرار داده و برای 20 دقیقه درون فر 180 درجه بگذارید. نوش جان!