ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

پیراشکی مرغ و سبزیجات یک غذای بسیار خوشمزه و از دسته غذاهای محبوب کودکان است. از طریق تهیه این پیراشکی می‌توانید کودکان خود را به خوردن سبزیجات ترغیب کنید. تهیه این غذا کمی زمان‌گیر است اما پیچیده نیست و به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

پیراشکی مرغ و سبزیجات یک غذای بسیار خوشمزه و از دسته غذاهای محبوب کودکان است. از طریق تهیه این پیراشکی می‌توانید کودکان خود را به خوردن سبزیجات ترغیب کنید. تهیه این غذا کمی زمان‌گیر است اما پیچیده نیست و به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

  • 1 عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
  • روغن مایع به میزان لازم
  • 200 گرم سینه مرغ خرد شده
  • 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • 200 گرم مخلوط سبزیجات پمینا
  • 100 گرم قارچ نگینی خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • 1 قاشق چایی خوری آویشن پودر شده
  • 3 تا 4 عدد گوجه فرنگی فیله و پوره شده
  • 100 میلی لیتر استاک مرغ
  • 2 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
  • 2 قاشق سوپ خوری گشنیز خرد شده
  • 1 بسته خمیر پیراشکی پمینا
  • سس کچاپ به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید روغن آن داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

سینه مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود.  پس از این مدت مخلوط سبزیجات پمینا، قارچ، فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل سیاه را به مواد درون تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

آویشن، پوره گوجه فرنگی و استاک مرغ را به تابه حاوی مرغ بیافزایید و مخلوط کنید.

اجازه دهید مواد برای مدتی روی حرارت ملایم بماند تا آب آن گرفته شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز را به موادتان اضافه کنید.

یک قاشق سوپ خوری از مواد را برداشته و روی خمیر پیراشکی پمینا قرار دهید سپس خمیر پیراشکی را از وسط تا کنید و لبه‌های آن را به هم بچسبانید. به همین ترتیب بقیه پیراشکی‌ها را آماده کنید. سپس پیراشکی‌های آماده شده را در تابه‌ای حاوی روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند.

بعد از اینکه پیراشکی‌ها سرخ شدند آن‌ها را به کمک کفگیر سوراخ‌دار از درون روغن خارج کنید و روی کاغذ روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

پیراشکی‌های شما حاضر است و می‌توانید آن را همراه سس کچاپ سرو کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان