وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: آش پای ثابت سفره های ما ایرانیا هست و کمتر کسی پیدا میشه که طرفدارش نباشه، مخصوصا آش هایی که داخلشون کشک و رشته داشته باشه … در این مطلب میخوایم طرز تهیه یه آش خوشمزه و لذیذ با گوشت قلقلی رو بهتون یاد بدیم که رشته و کشک هم داره و طعمش حرف نداره.
مواد لازم
- 200 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 400 گرم اسفناج
- 1/2 پیمانه برنج خام
- 70 گرم رشته
- 2 لیتر آب
- کشک به مقدار لازم
- پیاز داغ به مقدار لازم
- سیر داغ به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه
1. برای تهیه این آش لذیذ ابتدا آب رو همراه برنجی که شستیم داخل یه قابلمه ی بزرگ میریزیم و میذارم تا برنج کاملا بپزه و تقریبا له بشه و لعاب بندازه.
2. وقتی برنج نرم شد بهش 1 الی 2 قاشق غذاخوری سیر داغ هم اضافه میکنیم.
3. حالا گوشت چرخ کرده، پیازی که رنده کردیم و آبش رو گرفتیم، نمک و فلفل رو خوب با هم ورز میدیم و باهاشون گوشت های قلقلی کوچیک درست میکنیم.
4. بعد گوشت های قلقلی رو به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود یه ربعی بپزن تا خودشون رو بگیرن.
5. همینطوری که میبینین کوفته ریزه ها پختن و منسجم شدن.
6. حالا اسفناج خورد شده رو به موادمون اضافه میکنیم، من معمولا اسفناج داخل آش رو درشت خورد میکنم چون ترجیح میدم داخل آش بزرگ و مشخص باشن.
7. بعد به مقداری که دوست داریم به آشمون کشک هم اضافه میکنیم و میذاریم تا اسفناج بپزه.
8. وقتی سبزی پخت رشته رو هم اضافه میکنیم و خوب آشو هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبن حالا اجازه میدیم تا رشته هم خوب بپزه و ضخیم بشه.
9. در نهایت به آشمون نعنا داغ هم اضافه میکنیم و نمکش رو هم تست میکنیم.
10. حالا آشمون جا افتاده و حاضره، دقت کنین که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشه.
11. در نهایت آشمون رو با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کرده و میل میکنیم … نوش جان