ماهان شبکه ایرانیان

نظر رییس سازمان محیط زیست درباره ۴ ساله شدن معاینه فنی خودروها

ابتکار در پاسخ به این سوال که ارزیابی وی از افزایش عمر معاینه فنی خودروها از ۲ سال به ۴ سال در مجلس چیست ،تصریح کرد: بحث معاینه فنی خودروها بسیار مهم است و ما نظرمان ۲ سال بود اما مجلس رای به ۴ سال داد.

نظر رییس سازمان محیط زیست درباره 4 ساله شدن معاینه فنی خودروها

ابتکار در پاسخ به این سوال که ارزیابی وی از افزایش عمر معاینه فنی خودروها از 2 سال به 4 سال در مجلس چیست ،تصریح کرد: بحث معاینه فنی خودروها بسیار مهم است و ما نظرمان 2 سال بود اما مجلس رای به 4 سال داد.

به گزارش به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، معصومه ابتکار گفت:‌ در حال حاضر تجهیزات لازم برای پایش آلودگی هوا فراهم شده است.وی گفت: با افزایش دستگاه های پایش آلودگی هوا‏‌, شرایط آلودگی هوا لحظه به لحظه کنترل می شود.


ابتکار در ادامه و در پاسخ به این سوال که ارزیابی وی از افزایش عمر معاینه فنی خودروها از 2 سال به 4 سال در مجلس چیست ،تصریح کرد: بحث معاینه فنی خودروها بسیار مهم است و ما نظرمان 2 سال بود اما مجلس رای به 4 سال داد.


وی ادامه داد: ‌درحال حاضر کارهای خوبی برای افزایش توان معاینه فنی خودروها انجام شده و 441 مرکز معاینه فنی در سراسر کشور استقرار یافته است.
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور گفت:‌ سامانه یکپارچه ای برای معاینه فنی با همکاری وزارت کشور, راهور ناجا و سازمان محیط زیست برای ارتقای معاینه فنی طراحی و اجرایی شده است.


ابتکار با اشاره به در دست بررسی قرار گرفتن لایحه هوای پاک در مجلس افزود: بررسی این لایحه در مجلس اتفاق خوبی است و امروز هم ماده 8 تصویب شد و بر اساس این ماده با افزایش عمر خودروها ، پیش بینی شده است تا بیمه ها پس از فرسایش خودرو تسهیلاتی فراهم کنند که خودروها از رده خارج شوند.
وی گفت: یکی از ویژگی های لایحه هوای پاک توجه به مساله ایمنی خودروهاست.
ابتکار همچنین درباره ریزگردهای عراق و سدسازی های کشور ترکیه تصریح کرد: از 2 سال پیش مکاتباتی در این زمینه با ترکیه انجام دادیم که همچنان از طرف وزارت نیرو ‏‌, وزارت خارجه و سازمان محیط زیست کشورمان در دست بررسی است.
وی گفت: سدسازی های ترکیه روی تالاب ها و منابع رودخانه ای عراق تاثیر می گذارد و بنده با تماس با وزیر محیط زیست و سفیر ترکیه به این مساله تاکید کرده ام.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور افزود:‌ امسال اجلاس سازمان ملل با موضوع گرد و غبار برگزار می شود و موضوع ترکیه هم در آنجا مطرح خواهد شد زیرا نه تنها ایران بلکه همه منطقه را تحث تاثیر قرار خواهد داد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان