ماهان شبکه ایرانیان

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران:

تنها ۲۰ درصد اتوبوس‌های عادی تهران مجهز به کولر هستند

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: تنها ۲۰ درصد اتوبوس‌ها در خطوط عادی به سیستم کولر مجهز هستند.

تنها 20 درصد اتوبوس‌های عادی تهران مجهز به کولر هستند

اعتراض مردم در خصوص گرمای داخل اتوبوس ها به جا استپیمان سنندجی مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه اعتراض مردم در خصوص گرم بودن فضای اتوبوس‌های خطوط عادی بجاست،‌گفت: تنها 20 درصد از اتوبوس‌هایی که در خطوط عادی تردد می‌کنند مجهز به سیستم کولر هستند و مابقی کولر ندارند.


بیشتر بخوانید: سیر تحول خطوط اتوبوسرانی تهران/ از جارزن های "لبِ خط" تا اتوبوس های "برخط" 


سنندجی با بیان اینکه این اتوبوس‌ها متعلق به سال 85 هستند، خاطرنشان کرد: تمامی این اتوبوس‌ها از رده خارج هستند و با نوسازی ناوگان اتوبوسرانی این مشکل برطرف می‌شود.

وی گفت: همه اتوبوس‌های دو کابینه که در خطوط بی‌آر تی تردد می‌کنند، مجهز به سیستم کولر هستند و بر اساس ابلاغیه تمام رانندگان موظف هستند در روزهای گرم تابستان کولر و سیستم تهویه اتوبوس را روشن بگذارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان