ماهنامه کیک و شیرینی: دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه میشود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم کاستارد:
- تخم مرغ: 4 عدد
پودر نارگیل: 100 گرم
شیرعسلی: 320 گرم
شیر (کم چرب): 400 میلی لیتر
شیر نارگیل: 160 میلی لیتر
مواد لازم لایه کارامل:
- شکر: 75 گرم
آب: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):
- شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ (70 درصد): 50 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا برای تهیه لایه کارامل، آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشقی چوبی مواد را هم بزنید تا به رنگ کاراملی در آمده و غلظت یابند.
- سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کارامل را کف قالب های فلن بریزید.
- برای تهیه کاستارد، زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
- زرده های تخم مرغ، شیر عسلی، شیر و شیر نارگیل را با هم به خوبی مخلوط کنید.
- پودر نارگیل را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کنند.
- این مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و سپس در قالب های فلن روی لایه کارامل بریزید.
- قالب ها را به سینی فر حاوی آب داغ انتقال داده و حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
- برای تهیه فیلینگ، شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
- این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و نوک سری قیف را در وسط فلن ها سرو کنید و آنها را با مخلوط فیلینگ پر کنید.
- آنها را دوباره حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید.
- در پایان، فلن ها را در آورده و اجازه دهید به طور کامل در مجاورت دمای محیط خنک شوند.
- در صورت تمایل روی آنها را با میوه های دلخواه و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.