ماهان شبکه ایرانیان

محققان بریتانیایی هشدار می دهند؛

پخت غذا با زغال ریسک مرگ قلبی عروقی را افزایش می دهد

شاید پخت غذا با زغال و چوب، غذای خوشمزه تری را در اختیارتان بگذارد، اما نتایج یک مطالعه نشان می دهد ریسک مرگ به دلیل بیماری های قلبی عروقی را نیز در شما افزایش می دهد.

پخت غذا با زغال ریسک مرگ قلبی عروقی را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا نشان می دهد استفاده بلندمدت از زغال یا چوب برای پخت ممکن است ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد.

بیماری قلبی-عروقی علت اصلی مرگ در جهان است.              

در این مطالعه، محققان رابطه بین استفاده از سوخت جامد برای پخت و پز و مرگ قلبی-عروقی را بررسی کردند. آنها همچنین تاثیر احتمالی استفاده از سوخت پاک نظیر الکتریسیته و گاز را به جای سوخت جامد مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه بزرگ شامل 341,730 فرد در رده سنی 30 تا 79 سال از 10 منطقه در چین بین سال های 2004 تا 2008 بود. از آنها در مورد نحوه پخت و پز و نوع سوخت مصرفی شان سوال شد. سپس محققان طول مدت قرارگیری در معرض سوخت های جامد را بررسی کردند.

محققان بعد از بررسی این مطالب به این نتیجه رسیدند که آلودگی هوا ناشی از پخت و پز با سوخت های جامد نظیر زغال یا چوب تاثیر منفی بر سلامت قلب و عروق داشته و ممکن است منجر به مرگ زودهنگام شود.

«درک بنت»، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد افرادی که از سوخت های جامد برای پخت و پز استفاده می کنند باید تا حدامکان به استفاده از سوخت های پاک نظیر الکتریسیته یا گاز روی آورند.»

وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم استفاده بلندمدت از سوخت های جامد برای پخت با ریسک بیشتر مرگ قلبی مرتبط است.»

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان