عاشقان پنیر، این بار میخواهیم طرز تهیه یک نوع پیتزا که فقط و فقط با پنیر پیتزا درست میشود را در اختیارتون قرار دهیم. پیتزا پنیر یکی از سادهترین و لذیذترین پیتزاها است که میتوانید در خانه درست کنید. این پیتزا از سه نوع پنیر ریکوتا، پارمزان و موزارلا تهیه شده و آمادهسازی و پخت آن حدود 25 دقیقه زمان میبرد. با کتاب کاله همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیر
طرز تهیه پیتزا پنیر
ابتدا فر را روی دمای 250 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا از قبل گرم شود.
کف قالب یا ظرف مورد نظری که میخواهید داخل فر قرار دهید را به کمک روغن کمی چرب کنید سپس خمیر پیتزا پمینا کاله را روی ظرف قرار دهید.
روی خمیر را هم کمی با روغن چرب کنید سپس سس کچاب را روی خمیر بمالید تا کاملا خمیر را بپوشاند.
پنیرها را به ترتیب ریکوتا، موزارلا و پارمزان روی سطح خمیر بریزید. اگر دوست داشتید لبههای خمیر کریسپی و طلاییرنگ شوند، از مقدار کمتری پنیر برای کنارههای خمیر استفاده کنید.
برگ ریحانهای تازه را خرد کنید و روی پنیر پیتزاها بریزید.
در ادامه خمیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه و تا زمانی که خمیر کاملا ذوب و به رنگ طلایی شود، داخل فری که از قبل با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید. نکته مهم در تهیه پیتزا درجه حرارت
بالای فر و گرم بودن فر قبل از قرار دادن خمیر درون فر است. بنابراین فر را حتما از قبل گرم کنید.
بعد از این که پیتزا را از فر بیرون آوردید، آن را با آویشن تزیین کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید.