تهیه غذاهایی که ماده اصلی آنها گوجه فرنگی است به دلیل اینکه گوجه فرنگی در همه فصل های سال کشت میشود کار راحتی است. پای گوجه فرنگی یک پیش غذا است که آن را در هر فصلی میتوانید درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پای گوجه فرنگی
225 گرم خمیر تارت آماده
1 عدد تخم مرغ
یک دوم قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
400 گرم کالباس تیرنگ ریز خرد شده
1 قاشق چایی خوری آویشن پودر شده
4 عدد گوجه حلقهای خرد شده
طرز تهیه پای گوجه فرنگی
فر را از 15 دقیقه قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود و تمام محیط فر هم دما شوند.
خمیر تارت را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید سپس آن را داخل قالب تارت پهن کنید و خمیر اضافی آن را برش دهید. کاغذ روغنی مخصوص پخت را روی آن قرار دهید و روی کاغذ را با لوبیا و برنج بپوشانید سپس آن را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر بپزد و دور آن کاملا طلایی رنگ شود سپس آن را از فر خارج کرده و لوبیا و کاغذ روغنی را بردارید.
تخم مرغ را در کاسهای بریزید و با قلم موی مخصوص آشپزی، روی خمیر را به تخم مرغ آغشته کنید و مجددا خمیر را به مدت 2 الی 3 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این مدت خمیر را از فر خارج کنید و فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
در تابهای حاوی مقداری روغن زیتون، پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. در اواخر پخت کمی نمک به پیاز بیفزایید سپس کالباس را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
در حین این کار با پشت چنگال کالباسها را له کنید. سپس پودر آویشن را به مخلوط کالباس اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. در آخر تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
با قاشق، مقداری از مواد را بردارید و داخل خمیر تارت ریخته، روی آن را صاف کنید. سپس گوجه فرنگیهای حلقهای را نیز روی تارت بچینید و به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت تارت را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن به همراه کچاپ سرو کنید.
میتوانید به جای حلقهای خرد کردن گوجه فرنگیها و چیدن آنها روی تارت، آنها را نیر به همراه کالباس در قابلمه ریخته و مخلوط کنید سپس مواد را روی تارت بریزید.