ماهان شبکه ایرانیان

دلمه پیاز صدفی؛ زینت بخش میز غذا

در آشپزی علاوه بر طعم غذا ظاهر و زیبایی آن هم بسیار اهمیت دارد. دلمه پیاز صدفی از آن دسته غذا هاست که علاوه بر طعم خوشمزه ظاهر زیبا و مجلسی هم دارد و می‌توانید میز غذا را با آن تزئین کنید.

وب‌سایت شور و شیرین - اعظم گلزارمنش: در آشپزی علاوه بر طعم غذا ظاهر و زیبایی آن هم بسیار اهمیت دارد. دلمه پیاز صدفی از آن دسته غذا هاست که علاوه بر طعم خوشمزه ظاهر زیبا و مجلسی هم دارد و می‌توانید میز غذا را با آن تزئین کنید.

مواد لازم برای 2-4 نفر

  • گوشت چرخکرده 200 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه یک‌هشتم قاشق چایخوری
  • سبزی دلمه ریز خرد کرده 150 گرم
  • برنج پخته یک دوم پیمانه
  • زعفران به میزان لازم
  • پنیر لیقوان له کرده 150 گرم
  • پیاز درشت 4 عدد
  • کره آبکرده 50 گرم

دلمه پیاز صدفی

طرز تهیه

1. گوشت،‌نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

2. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته،‌برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود.

3. سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید. اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید.

4. ‌آب را روی حرارت به جوش آورید، کمی نمک در آن بریزید و پیازها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش قرار دهید.

5. حالا پیازها را در آبکش بریزید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را لایه لایه از هم جدا کنید.

6. اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دوکی رول کنید و در ظرف مناسب و نچسبی قرار دهید .

7. رویش کره بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان