سرویس سبک زندگی فردا: سسها یک رکن خیلی مهم و اساسی برای طعم دادن به غذاها هستن. به نقل از دونفره هر چقدر هم که مواد اولیه یک غذا مرغوب و تازه باشه و اون غذا طبق دستور درست بشه، ولی تا سسش لذیذ و خوشمزه نباشه اون طعم اصیل و اصلی خودش رو پیدا نمیکنه. یکی از معروفترین سسها برای پاستا هم سس آلفردو هستش که در این مطلب طرز تهیه یه سس آلفردو لذیذ رو براتون میذارم …
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو
4 قاقش غذاخوری پر خامه صبحانه
30 گرم کره
2 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
1 قاشق مرباخوری سیر رنده شده
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
مراحل تهیه سس آلفردو
ابتدا باید کره رو داخل یا قابلمه کوچیک بریزیم و اجازه بدیم تا با حرارت ملایم آب بشه، فقط دقت کنین تا کره نسوزه.
بعد از آب شدن کره خامه رو هم اضافه کنین و باز با حرارت ملایم کره و خامه رو هم بزنین تا خامه خوب با کره مخلوط و یکنواخت بشه. فقط اجازه بدین تا مخلوط کمی داغ بشه، ولی جوش نیاد.
حالا پنیر پارمزان رنده شده و سیر رنده شده رو هم اضافه میکینیم و سس رو مدام هم میزنیم تا ته نگیره.
همزدن رو ادامه میدیم تا پنیر کاملا آب شده و باز مخلوط یکنواخت بشه.
در نهایت جعفری خورد کرده رو اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن سس رو هم میزنیم و بعد شعله ور خاموش میکینم.
حالا سس ما آماده است و از اونجایی که پنیر پارمزان معمولا به اندازه کافی نمک داره، سس به نمک بیشتر هم احتیاجی نداره.
حالا میتونیم از سسمون داخل انواع پاستا استفاده کنیم … نوش جان