ماهان شبکه ایرانیان

پیتزا گوشت قلقلی شام خوشمزه محبوب اعضای خانواده

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، خرده‌های نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن‌ها را با دست به شکل کوفته‌های ریز گوشت درآورید.

سرویس سبک زندگی فردا: این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشت‌های قلقلی طعم‌دار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده‌اند. با ما به نقل از فوت و فن در ادامه همراه باشید.

 

پیتزا گوشت قلقلی شام خوشمزه محبوب اعضای خانواده

 

تعداد: 8 نفر (2 پیتزا)
زمان تهیه: 40 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه


مواد لازم


یک عدد تخم‌مرغ
¼ پیمانه خرده‌های نان تست
دو قاشق غذاخوری پنیر رومانو رنده شده
دو قاشق غذاخوری شیر
نصف قاشق چایخوری پودر مرزنجوش (یا آویشن)
¼ قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
400 گرم گوشت چرخ‌کرده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
خمیر پیتزا
نشاسته ذرت
دو پیمانه سس پیتزا
نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای زرد خلالی
¼ پیمانه پیاز قرمز خلالی


طرز تهیه


1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.

2- در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، خرده‌های نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن‌ها را با دست به شکل کوفته‌های ریز گوشت درآورید.

3- در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشت‌ها را بپزید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغنشان کشیده شود.

4- در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.

5- کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیر‌ها را داخل آن قرار دهید. روی خمیر سس پیتزا بزنید. کمی پنیر بپاشید. گوشت‌ها را روی آن بچینید و فلفل دلمه‌ای و پیاز را اضافه کنید. سپس آن‌ها را داخل فر قرار دهید.

6- پیتزا‌ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی


کالری: 428
چربی: 25 گرم
کلسترول: 79 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 31 گرم
فیبر: 2 گرم
پروتئین: 20 گرم
سدیم: 769 میلی‌گرم
کلسیم: 273 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان