سرویس سبک زندگی فردا: در تهیه یک اسنک خوشمزه و سریع، این روشی عالی برای تهیه بال و کتف مرغ است.به نقل از فوت و فن این غذا را به عنوان اسنک تهیه کنید و لذت ببرید.
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
24 عدد کتف مرغ
¼ پیمانه سس فلفل تند
دو قاشق چایخوری سرکه سیب
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
¾ پیمانه خامه ترش
نصف پیمانه بلوچیز
یک عدد پیازچه خرد شده
یک قاشق غذاخوری آب مرغ
یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
یک قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری سس فلفل، یک قاشق چایخوری سرکه سیب، پودر سیر و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
آن را داخل قابلمهای از آبجوش قرار دهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد.
در این فاصله کتفها را روی کبابپز بپزید تا طلایی شوند. روی آنها دو قاشق غذاخوری سس فلفل و یک قاشق چایخوری سرکه سیب باقی مانده را بریزید و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک، بلوچیز، خامه ترش، پیازچه، آب مرغ، آب لیموترش و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغها را با این سس سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 112
چربی: 4 گرم
کلسترول: 24 میلیگرم
کربوهیدرات: 10 گرم
فیبر: 2 گرم
پروتئین: 9 گرم
سدیم: 216 میلیگرم
پتاسیم: 336 میلیگرم
کلسیم: 101 میلیگرم
آهن: 1 میلیگرم