سرویس سبک زندگی فردا: آماده کردن این غذا بسیار ساده است، چون مواد زیادی لازم ندارد. غذایی که درست میکنید کربوهیدرات زیادی در خود ندارد و از این رو کالری بسیاری پایینی دارد.به نقل از کرمانی کدو سبز سرشار از فیبر است و پنیر پارمسان نیز از منابع غنی پروتئین و چربی سالم همه اینها با هم یعنی کالری کم این غذا باعث گرسنه ماندنتان نمیشود. همیشه در غذاهایی که درست میکنید از مواردی که به سیری و حفظ احساس سیری کمک میکنند استفاده کنید.
مواد لازم:
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
یک قاشق غذا خوری پونه کوهی خرد شده تازه یا یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل خرد شده
چهار عدد کدو سبز کوچک
یک سوم فنجان پنیر پارمسان خرد شده
دستور پخت:
گریل را تا درجه متوسط رو به بالا گرم کنید.
روغن، پونه کوهی، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
کدوها را با یک چاقو برش دهید. در هر یکی دو سانت برش بزنید، اما کدو را تا آخر نبرید و اجازه دهید همچنان متصل باشد. به آرامی بین برشها فاصله دهید تا کدو باز شود و سپس میان هر برش پنیر پارمسان قرار دهید. ترکیبی که با روغن درست کردید را روی کدوها بمالید.
کدو سبزها را داخل دو لایه فویل قرار دهید و گریل کنید، کدوها را نچرخانید و بگذارید تا زمانی که رنگ قهوهای به خود گرفتند و نرم شدند بپزند. پختن کدوها چیزی حدود 16 تا 18 دقیقه طول میکشد.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده شامل یک عدد کدو سبز است.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: 75
چربی در یک وعده: 5 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 2 گرم
فیبر در یک وعده: 1 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 4 گرم
پروتئین در یک وعده: 4 گرم
فولات در یک وعده: 29 میکرو گرم
کلسترول در یک وعده: 4 میلی گرم
قند در یک وعده: 3 گرم
ویتامین A. در یک وعده: 285 IU
ویتامین C. در یک وعده: 21 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 88 میلی گرم
آهن در یک وعده: 1 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 245 میلی گرم
پتاسیم در یک وعده: 319 میلی گرم