ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: رول های پنیری مرغ [خوشمزه روز]

در این شماره از خوشمزه روز، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

خوشمزه روز: رول های پنیری مرغ [خوشمزه روز]

در این شماره از خوشمزه روز، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

مواد لازم (24 عدد)

  • 24 عدد نان گرد و کوچک
  • 6 حبه سیر خرد شده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان
  • ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • ½ قاشق چایخوری آویشن
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 3 پیمانه سس مارینارا
  • 450 گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
  • 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 450 گرم پنیر موزارلای تازه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. بخش داخلی نان ها را خالی کنید. با دست، خمیرهای باقی مانده را فشار دهید تا فضای داخلی نان کاملا خالی و باز شود.
  3. روغن زیتون، پیاز و سیر را درون تابه ریخته و به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
  4. آویشن، ریحان، پرک فلفل قرمز، نمک، سس مارینارا، مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که سس تبخیر شده و غلیظ شود، هم بزنید.
  5. در کف نان، یک لایه موزارلای تازه بگذارید. یک چهارم آن را با مخلوط مرغ پر کنید. روی آن یک لایه دیگر پنیر قرار دهید.
  6. همین کار را با تمامی نان ها و مواد تکرار کنید.
  7. آن ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.
  8. در آخر با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان