به گزارش "ورزش سه"، سرپرست باشگاه استقلال بعد از دیدار با خانواده مرحوم پورحیدری و حجازی گفت: احترام و تکریم بزرگان و پیشکسوتان ورزش و بخصوص فوتبال و این دو باشگاه تاکید همیشگی دکتر سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان بوده است و انشاالله بزودی مطالبات باقی مانده مرحوم پورحیدری و همینطور مرحوم ناصر حجازی از باشگاه که از سالهای گذشته بر جای مانده به خانواده های ایشان پرداخت خواهد شد.
وی در ادامه صحبت های خود خاطر نشان کرد : در آستانه بازی با السد قطر ، تیم استقلال کاملا منسجم و متحد و یک دل برای دفاع از اعتبار فوتبال ایران به میدان می رود و هواداران مطمئن باشند از جان و دل برای موفقیت تیم خواهیم جنگید.
فتحی هم چنین از ادامه برنامه های خود برای پیشکسوتان استقلال خبر داد و گفت : خدا را شکر با حضور کمیته پیشکسوتان در باشگاه ، برنامه مفصلی برای پیگیری مسایل پیشکسوتان داریم و بزودی در برنامه آینده مان به خانواده مرحوم غلامحسین مظلومی هم سر می زنیم.