ماهان شبکه ایرانیان

حواشی فوتبال ایران و آخرین وضعیت تیم ملی؛

گزارش لحظه به لحظه برنامه نود

عادل فردوسی‌پور در برنامه این هفته به بررسی حواشی فوتبال ایران و پخش آیتم‌های جالب پرداخته است.

به گزارش "ورزش سه"، برنامه نود دوشنبه شب(نوزدهم شهریورماه) از ساعت 23:02 آغاز شده که بررسی پرونده سوپرجام، آخرین وضعیت تیم ملی، گزارش تیم کودکان کار، نقش لیدرها و ادمین‌های فجازی مجازی در فوتبال، فوتبال ارومیه و انتقال تیم‌ها، بازی تیم ملی 98 در یزد، آنالیز تیم پدیده، هفته چهارم لیگ یک و ... ازجمله بخش‌های این برنامه است.


گزارش لحظه به لحظه «برنامه نود» را در همین صفحه از "ورزش سه" دنبال کنید:


* نظرسنجی


مخاطبان برنامه نود می‌توانند در پاسخ به سوال «نماینده یا نماینده‌های ایران در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا؟»، یکی از گزینه‌های «استقلال»، «پرسپولیس»، «استقلال و پرسپولیس» و «هیچ‌کدام» را انتخاب کنند.

 

* آنچه در برنامه نود امشب می‌بینید:

- بررسی حکم سوپرجام و بازی های دوستانه تیم ملی
- گزارش اختصاصی از تیم ملی در ازبکستان
- فرهنگ ویژه درباره فرهنگ هواداری
- قضه کودکان آسمان بوشهری در تهران

* کلیپی از سفر تیم ملی به ازبکستان پخش شد. در این اردو علیرضا بیرانوند راجع به استوری عجیبش واکنش نشان داد. دیگر بازیکنان هم مشغول شوخی و خنده بودند. با علیرضا جهانبخش، سعید عزت اللهی و دیگر بازیکنان هم گفتگوی کوتاهی انجام شد. کریم انصاری نیز فرد اعلام کرد که قراردادش با ناتینگهام فارست را بسته و تنها باید به انگلستان سفر کند تا به این تیم ملحق شود.

* کلیپی از حضور کودکان کار استان بوشهر در تهران و پیگیری یک تورنمنت خیریه پخش شد. نقش اصلی این ویدئو را نوجوانی به نام عزت بازی می کرد که بیماری سخت قلبی داشت.

* در ادامه آیتمی راجع به سوپرجام پخش و جوانب مختلف این داستان بررسی شد و سپس عادل فردوسی پور با روی خط آوردن طرفین اقدام به کنکاش بیشتر در این موضوع کرد.

* عادل فردوسی پور، امیرحسین فتحی مدیرعامل باشگاه استقلال را روی خط آورد و از او راجع به مسائل مختلف سوال کرد.

فتاحی: از 14 فروردین تاریخ سوپرجام مشخص بود

فتحی در ابتدا فراهم کردن شرایط زندگی برای مدافع مصدوم استقلال را وظیفه این باشگاه دانست و البته اعلام کرد استقلال به وظایف قانونی و انسانی اش در قبال این بازیکن عمل کرده است. وی بزرگترین مشکل پادوانی را محدودیت امکانات توان بخشی در تهران عنوان کرد. مدیر جدید آبی ها ابراز امیدواری کرد که مشکلات تا پایان هفته حل شود.

او در ادامه راجع به سوپرجام اظهار داشت: از وقتی سازمان لیگ برخلاف قانون مبادرت به صدور رای کرد، باشگاه استقلال اعتراض کرد. متاسفانه سوپرجام به دلایل ما توجهی نداشت و بازی را 3-0 کرد. ما بلافاصله به استیناف اعتراض کردیم و ادله خود را اعلام کردیم اما بعد که رای اعلام شد و ما را جریمه هم کردند.

فتحی در واکنش به صحبت های وینفرد شفر راجع به تعویق مسابقه گفت: در نامه های ما هیچ وقت صحبت از عدم حضور یا بازی نکردن نبود. فقط صحبت از تعویق مسابقه بود که باشگاه پرسپولیس هم این نظر را داشت. قبلا راجع به تعویق مسابقه توافق هم انجام شده بود بین پرسپولیس و استقلال، استقلال رسما اعلام کرده بود. منطقی نیست وقتی سازمان لیگ بازی را کن لم یکن را می داند، 3-0 کند.

پس از آن سعید فتاحی روی خط آمد و توضیح داد: ما تقویمی که آماده کرده بودیم، 7 اسفند 96 آماده شده بود. 14 فروردین تاریخ سوپرجام اعلام شد و آن وقت نمی دانستیم پرسپولیس و استقلال قهرمان می شوند. برای مربیان خارجی تقویم خارجی را نوشتیم و دادیم تا آن زمان وینفرد شفر هیچ نظری برای تعویق نداشت، حتی به باشگاه استقلال گفتیم نظرتان را بگویید که هیچ چیز نگفتند. اصلا اینطور نبود که باشگاه پرسپولیس درخواست تعویق بدهد، فقط استقلال این درخواست را داشت.

او ادامه داد: ما در پاسخ نامه نوشتیم باتوجه به حضور هر دو تیم در آسیا و اعلام آن از چند ماه پیش، امکان تعویض تاریخ سوپرلیگ نمی باشد. لذا مسابقه مذکور در تاریخ مقرر برگزار می شود و خسارات ناشی از عدم برگزاری برعهده آن باشگاه است. سوپرجام باید قبل از لیگ انجام شود، اما ما برای کمک به باشگاه استقلال گفتیم اگر پرسپولیس قبول کند، می توانیم تغییر دهیم؛ هرچند که خیلی منطقی نبود. باشگاه پرسپولیس اعلام کرد باتوجه به این که محروم هستیم موافق نیستیم این کار را انجام دهیم. حتی گفتیم در تعطیلات نیم فصل این بازی برگزار شود که پرسپولیس بازیکن هایش را بگیرد اما پرسپولیس بازهم قبول نکرد.

فتاحی همچنین افزود: باشگاه استقلال 2 نامه کتبی داد و گفت نمی توانیم در آن تاریخ بازی کنیم. ما پاسخ دادیم امکانش نیست و تقویم اجازه نمی دهد و حتی گفتیم اگر حضور نیابید عواقبش برعهده باشگاه است. جلسه شورای تامین گذاشتیم، آقای ملکی در جلسه بودند، آقای گرشاسبی به عنوان مدیرعامل باشگاه بودند، بحث شد. در این جلسه صدای افراد ضبط شد و صدای آقای ملکی هم وجود دارد. همان جا از پرسپولیس پرسیدیم آیا راضی هستی بدون ملی پوشان بازی کنی که گفت نمی توانیم. ملکی گفت من اختیار تام دارم، تیم ما در آن تاریخ در ایران نیست و نمی تواند بازی کند.

رییس کمیته مسابقات در پایان گفت: ما سر این سوپرلیگ خیلی اذیت شدیم از طرف هواداران استقلال. سال پیش قرار بود باشگاه پرسپولیس برود آلمان برای دربی، باشگاه پرسپولیس گفت بازی را به تعویق بیاندازید که پاسخ ما منفی بود و همین رفتار با پرسپولیس هم شد. در طول سال این اتفاق در لیگ های پایین تر خیلی می افتد. جام سوپرجام آماده است. 3 سال است سوپرلیگ را برگزار می کنیم، سال بعد هم انشالله برگزار می کنیم. حتی در آیین نامه آوردیم اگر تیمی 3 بار پیاپی جام را ببرد، عوض می کنیم.

نوبت به مدیرعامل پرسپولیس بود که روی خط بیاید. گرشاسبی با تائید صحبت های فتاحی گفت: ما وقتی اعلام شد موافقید بازی به تاخیر بیفتد؟ جلسه ای با برانکو برگزار کردیم و موافقت ما برای زمانی بود که اردوی تیم ملی نباشد، محرومیت مان از بین برود.

سپس فتحی اظهار داشت: بلا تردید سازمان لیگ نمی تواند 3-0 کند. 3-0 کردن بازی در کمیته انضباطی انجام می شود. 27 تیر بازی را 3-0 کردند، اگر این نتیجه را نمی گفتند ما به تهران می آمدیم و بازی می کردیم مگر فاصله استانبول تا تهران چقدر است؟ اگر سازمان لیگ بازی را 3-0 نمی کرد ما قطعا به تهران می آمدیم و بازی را برگزار می کردیم و تماشاگران می توانستند دربی تهران را ببینند. سازمان لیگ حق حضور ما را گرفت و نمی توانست این کار را کند، این تخلف آشکار سازمان لیگ بود.

فتاحی در پاسخ به فتحی گفت: شما نامه ای را نشان بدهید که ما گفتیم بازی 3-0 است! ما نمی توانیم 100 هزار تماشاگر ببریم به ورزشگاه و ببینیم استقلال کی از ترکیه بیاید.

بحث بین فتحی و فتاحی بالا گرفت و این دو توضیحاتشان را ارائه کردند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان