بر خلاف تصور اکثر افراد طرز تهیه کرپ شیرین چیز عجیب و غریب و سختی نیست و به سادگی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. کرپ مانند یک نان نازک است که در وعدههای مختلف غذایی میتوانید از آن استفاده کنید. با شیرین کردن آن میتوانید برای استفاده در میان وعدهها آن را آماده کنید. تنوع غذاهایی که با کرپ میتوانید تهیه کنید بسیار زیاد است و کاملا دستتان را باز میگذارد. در ادامه مطلب طرز تهیه کرپ توت فرنگی را در اختیارتان قرار میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کرپ توت فرنگی
- کرب طبق دستور
- 250 گرم مینارین قنادی منجمد پمینا
- 500 گرم توت فرنگی ورقه شده
- پودر قند به میزان لازم
- سس شکلات به میزان لازم
- برگ نعناع پاک شده به میزان لازم
- انگور یاقوتی به میزان لازم
طرز تهیه کرپ توت فرنگی
ابتدا کرپها را آماده کنید.
مینارین قنادی منجمد پمینا را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. مینارین فرم گرفته را داخل قیف قنادی با سر ماسوره ستاره بریزید سپس آن را وسط کرپها فرم دهید و ورقههای توت فرنگی را روی آن بچینید.
کرپها را به صورت قیف فرم دهید سپس روی آن مقداری پودر قند و سس شکلات بریزید و روی آن را با برگ نعناع و انگور یاقوتی تزیین و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه کرپ
- 2 پیمانه شیر
- 1 پیمانه آرد سفید
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذا خوری شکر
- نوک قاشق مربا خوری وانیل
- نوک قاشق مربا خوری نمک
- کمی کره
طرز تهیه کرپ شیرین
شیر، شکر و تخم مرغ را درون یک ظرف بریزید و با کمک همزن دستی خوب ترکیبشان کنید.
نمک و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در حین هم زدن آرد را کم کم به موادتان اضافه کنید. حواستان باشد که آرد را نباید یکباره به مواد اضافه کنید و این کار را مرحله مرحله انجام دهید تا گوله گوله نشود. مواد را خوب با هم، هم بزنید تا یکدست شوند.
کف یک تابه را با کره چرب کنید و یک ملاقه از مواد را درون آن بریزید و با کمک تکان دادن تابه مواد را کاملا کف تابه پخش کنید.
بعد از 1 تا 2 دقیقه، هنگامی که کرپ کمی خود را گرفت با کفگیر آن را زیر و رو کنید و اجازه دهید دو طرف آن کاملا طلایی شود.
هنگامی که طرف دوم کرپ هم طلایی شد کرپ شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
برای سرو کرپ میتوانید از انواع میوهها و شکلات استفاده کنید. ترکیبی از شکلات با توت فرنگی میتواند بهترین گزینه باشد.
مایه کرپ باید کاملا رقیق باشد. لازم نیست نگران شل بودن آن آن باشید.
برای پخت کرپ آن را روی شعله ملایم بگذارید و آن را خیلی پایین یا خیلی بالا نبرید.
هرچقدر ضخامت کرپ کمتر باشد کیفیت آن بیشتر خواهد بود.