دستور پخت تسو غذای خوشمزه چینی با گل کلم

تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

دستور پخت تسو غذای خوشمزه چینی با گل کلم

تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

 

مواد مورد نیاز:

  • نصف عدد گل کلم بزرگ
  • ¾ پیمانه آرد
  • ¾ پیمانه شیر
  • 1 پیمانه پودر نان سوخاری
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • 1 قاشق چای خوری نمک دریا

فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.

گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.

سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.

سس تسو

مواد مورد نیاز:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه سس سویا
  • 1/3 پیمانه سرکه
  • ½ پیمانه عصاره سبزیجات
  • 1 و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده

ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بدهید.

رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت بدهید.

آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.

سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

7 الی 10 دقیقه مواد سس را بجوشانید.

سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان