ماهان شبکه ایرانیان

حل مشکلات سازمان‌های مردم نهاد جوانان به زودی

معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور ضمن اشاره به اینکه مشکل سازمان های مردم نهاد جوانان به زودی حل خواهد شد، گفت: هنوز درخواستی در خصوص تصویب اساسنامه مجمع ملی جوانان از جانب وزارت وزرش و جوانان برای وزارت کشور ارسال نشده است.

حل مشکلات سازمان‌های مردم نهاد جوانان به زودی

کمال اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در هفته های گذشته نشست هایی را با معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار کردیم و در چندین جلسه موضوعات مربوط به سمن های جوانان بررسی شد، گفت: توافق نامه جدیدی میان وزارت ورزش وجوانان و وزارت کشور منعقد شد و به امضای دو وزیر هم رسید که طبق آن به زودی مشکلاتی که در ثبت شناسه و نحوه اعتبارنامه های سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان وجود دارد، برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: به دلیل گستردگی کار و همچنین به دلیل اینکه سازمان‌های مردم نهاد عمدتا در شهرستان‌ها فعالیت می‌کنند، این موضوع نیازمند هماهنگی لازم با فرمانداری‌ها است که در این راستا شیوه نامه‌ای هم برای آنها آماده کرده‌ایم که زودی به آنها ابلاغ خواهد شد. در حقیقت امید داریم که به زودی مشکل سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان حل خواهد شد.

معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور افزود: این توافق نامه نهایی شده و در مرحله مقدمات اجرایی آن هستیم .به عبارت دیگر در مسیر اجرا قرار گرفته‌ایم و امیدواریم اقدامات عملیاتی این توافق نامه تا دوماه آینده صورت گیرد.

اکبری در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به اینکه هنوز درخواستی در خصوص تصویب اساسنامه مجمع ملی جوانان از سمت  وزارت وزرش و جوانان برای  وزارت کشور ارسال نشده است، گفت: این در خواست هنوز فرستاده نشده یعنی هنوز به وزارت کشور ارائه نشده و در صورت ارسال با توجه به اینکه رویکرد وزارت کشور هم حمایت از جوانان به منظور افزایش مشارکت آنها است، آن را تسهیل خواهیم کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان