درست کردن پلوی چینی یک قانون همیشگی دارد؛ سس و مواد آن را از قبل آماده کنید تا در کمتر از 10 دقیقه بتوانید یک پلوی چینی خوشمزه درست کنید. در تهیه این پلوی سرخ شده چینی از تخممرغ استفاده میشود و به راحتی با سبزیجات یخ زدهای که از قبل در فریزر گذاشتهاید درست میشود. ما در این رسپی برای لذیذتر کردن پلو چینی به آن مقدار زیادی بیکن هم اضافه میکنیم. خوبی پلو چینی این است که میتوانید به سلیقه خودتان به آن میگو، مرغ یا فیله گوشت هم اضافه کنید و تغییراتی هم میتوان در نوع سبزیجات آن ایجاد کرد. هرچند توصیه نمیکنیم برنج را از قبل پخته و در فریزر نگهدارید اما این کار باعث سریعتر درست شدن این غذا میشود. اضافه کردن تخممرغ، پروتئین این غذا را تامین میکند. میگو و مرغ را حتما قبل از اضافه کردن به برنج با پیاز تفت دهید.
مواد لازم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- سیر: 2 حبه
- پیاز: یک عدد نصف
- بیکن: 120 گرم
- برنج: 2 فنجان
- تخم مرغ: 3 عدد (همزده)
- موسیر / پیازچه / تره فرنگی / نخود / ذرت / هویج: یک فنجان (خرد شده)
مواد لازم برای سس
- سویا سس: 2 قاشق غذاخوری
- آب: یک قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نضف قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه فراید رایس (پلو چینی)
دو قاشق روغن کنجد داخل ماهیتابه یا ووک بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا دود کند.
پیاز، سیر و بکین را داخل به روغن داخل ماهیتابه اضافه کنید و یک دقیقه و نیم بپزید تا بیکن به رنگ طلایی روشن درآید.
سبزیجات خرد شده را اضافه کنید (حتی اگر یخ زده هستند) و 2 دقیقه بپزید تا آب آنها تبخیر شود.
برنج و پس از آن سس را اضافه کنید. 2 دقیقه بپزید تا مایع داخل غذا بخار شود.
برنج را در گوشه ماهیتابه جمع کنید. نصف قاشق غذاخوری روغن در قسمت خالی ماهیتابه اضافه کنید و ماهیتابه رو طوری روی اجاق تنظیم کنید که حرارت در مرکز قسمت خالی ماهیتابه قرار گیرد. تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید و اجازه دهید بپزد تا سفت شود. (تخم مرغ را شل و عسلی برندارید)
حالا تخم مرغ و برنج و ترکیباتش را باهم هم بزنید، ماهیتابه یا ووک را از روی اجاق بردارید و تا گرم است نوش جان کنید!