پمینا زیرمجموعه برند کاله در محصولات غذایی انجمادی گروه سولیکو در کنار سیبزمینی نیمه آماده محصولی به نام توپک سیبزمینی دارد. توپک سیبزمینی آماده کاله را میتوانید در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید. توپک سیب زمینی به شما اجازه میدهد با سلیقه و طبع خودتان با آن بازی کنید و برای درست کردن پیش غذا و مزه و سالاد از آن استفاده کنید. مثلا میتوانید به جای فیله مرغ سوخاری یا گریل شده یا تکههای بیف در سالاد خود توپک سیب زمینی بریزید و از طعم سوخاری آن در کنار بقیه مواد لذت ببرید.
مواد لازم
- توپک سیبزمینی کاله : 100 گرم
- برگ بیبی اسفناج : 100 گرم
- زیتون سیاه بدون هسته : 10 گرم
- گوجه فرنگی مینیاتوری : 50 گرم
- برگ سوییس چارد : 30 گرم
- آب پرتقال تازه : 60 میل یلیتر
- آب لیموترش : 1 قاشق سو پخوری
- خامه کاله : 50 گرم
- روغن زیتون : 45 میل یلیتر
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
- خردل : 1 قاشق چایخوری
- برگ ریحان : 20 گرم
- گردوی خرد شده : 10 گرم
- پودر پنیر پارمسان کاله : مقداری برای سرو
طرز تهیه سالاد توپک سیبزمینی
توپک سیبزمینی کاله را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند.
سبزیجات را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
آب پرتقال، لیمو، خامه، روغن زیتون، پودر سیر، خردل، ریحان و مقداری نمک و فلفل را درون مخلوط کن کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
سس را روی سالاد بریزید و توپک سیبزمینی را روی آن بچینید و مقداری پنیر پارمسان و گردوی خرد شده روی آن بپاشید.
پیشنهاد میکنیم داخل سالاد توپک خود یکی دو برش پرتقال خوشرنگ و آبدار هم بیاندازید و جادوی پرتقال در سالاد را ببینید.