طرز تهیه کیک براونی کاتلا

دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات‌های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد

دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات‌های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می‌شود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می‌شود، در فیلیپین در تهیه کیک‌ها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده می‌کردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده می‌شود و هیچگونه شکری به آن اضافه نمی‌کنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه کیک براونی با کاتلا یک کیک بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعده‌های شما است از کاتلا استفاده کرده‌ایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی با کاتلا

  • 8 قاشق غذا خوری کره
  • 170 گرم شکلات
  • 25 گرم پودر شکلاتی
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم شکر
  • 1 قاشق چایی خوری روغن وانیل
  • 1 قاشق چایی خوری نمک
  • 125 گرم آرد
  • 340 گرم کاتلا

طرز تهیه کیک براونی با کاتلا

طرز تهیه کیک براونی با کاتلا

ابتدا ظرفی را روی حرارت گاز قرار دهید، کره و شکلات را داخل آن بیندازید و اجازه دهید تا آن‌ها آب شوند. سپس شکر و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ‌ها را درون ظرفی بشکنید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا سفید شود و روی آن کف کند. سپس پودر کاکائو را با آن اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت آرد، بیکینگ پودر و نمک را هم به آن اضافه کنید. بعد از کمی هم زدن مخلوط وانیل، شکر، شکلات را هم به آن اضافه کنید. مواد را کاملا با هم، هم بزنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید و آرد در آن گوله گوله نشود.

بخشی از خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن کاتلا قرار دهید. باقی مانده خمیر شکلات را روی آن بریزید.

کیک را به مدت 30 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از پخته شدن آن را سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان