یکی از پیتزاهای محبوب که در مواد آن هیچ محدودیتی وجود ندارد و بسته به ذائقه خودمان میتوانیم از مواد مختلفی استفاده کنیم، پیتزا مخصوص است. در این دستور ما از ژامبون و گوشت چرخ کرده استفاده کردیم. شما میتوانید از مرغ و سوسیس هم استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مخصوص
- 200 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد فلفل دلمهای
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 200 گرم قارچ
- 1 عدد پیاز
- 200 گرم ژامبون مرغ دودی سولیکو
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نان پیتزا پمینا
- برگ ریحان
- نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
- زیتون به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا مخصوص
یک تابه برداشته، داخل آن مقداری روغن بریزید. پیازها را خرد کرده و درن تابه بریزید تا نرم شوند. گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک، فلفل و هر ادویهای که مایل هستید را اضافه کنید. مواد را با حرارت ملایم و پس از این که گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، مواد را از روی حرارت بردارید.
کالباسها را خرد کنید. قارچ هم بعد از این که شستید، حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای و زیتون را هم خرد کنید.
نان پیتزا پمینا را روی میز کارتان قرار دهید. مقداری رب و روغن زیتون را با هم تفت دهید و روی سطح نان ریخته و خوب پخش کنید. سپس مقداری پنیر روی رب ریخته و قارچ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید. روی مواد را با لایهای از پنیر بپوشانید.
مقداری فلفل دلمهای، برگ ریحان و زیتون روی پنیر پیتزا بریزید و پیتزا را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردهاید، قرار دهید.
2 دقیقه آخر پخت، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پنیر پیتزا طلاییرنگ شود. پیتزا مخصوص آماده است.
نکته
اگر دوست داشتید، خمیر پیتزا برشتهتر شود، آن را حدود 5 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس شروع به چیدن مواد کنید.