طرز تهیه پیتزا مخصوص

یکی از پیتزا‌های محبوب که در مواد آن هیچ محدودیتی وجود ندارد و بسته به ذائقه خودمان می‌توانیم از مواد مختلفی استفاده کنیم، پیتزا مخصوص است. در این دستور ما از ژامبون و گوشت چرخ کرده استفاده کردیم. شما می‌توانید از مرغ و سوسیس هم استفاده کنید.

یکی از پیتزا‌های محبوب که در مواد آن هیچ محدودیتی وجود ندارد و بسته به ذائقه خودمان می‌توانیم از مواد مختلفی استفاده کنیم، پیتزا مخصوص است. در این دستور ما از ژامبون و گوشت چرخ کرده استفاده کردیم. شما می‌توانید از مرغ و سوسیس هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخصوص

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 200 گرم قارچ
  • 1 عدد پیاز
  • 200 گرم ژامبون مرغ دودی سولیکو
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نان پیتزا پمینا
  • برگ ریحان
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
  • زیتون به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مخصوص

طرز تهیه پیتزا مخصوص

یک تابه برداشته، داخل آن مقداری روغن بریزید. پیاز‌ها را خرد کرده و درن تابه بریزید تا نرم شوند. گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک، فلفل و هر ادویه‌ای که مایل هستید را اضافه کنید. مواد را با حرارت ملایم و پس از این که گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، مواد را از روی حرارت بردارید.

کالباس‌ها را خرد کنید. قارچ هم بعد از این که شستید، حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و زیتون را هم خرد کنید.

نان پیتزا پمینا را روی میز کارتان قرار دهید. مقداری رب و روغن زیتون را با هم تفت دهید و روی سطح نان ریخته و خوب پخش کنید. سپس مقداری پنیر روی رب ریخته و قارچ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید. روی مواد را با لایه‌ای از پنیر بپوشانید.

مقداری فلفل دلمه‌ای، برگ ریحان و زیتون روی پنیر پیتزا بریزید و پیتزا را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد که از قبل روشن کرده‌اید، قرار دهید.

2 دقیقه آخر پخت، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی‌رنگ شود. پیتزا مخصوص آماده است.

نکته

اگر دوست داشتید، خمیر پیتزا برشته‌تر شود، آن را حدود 5 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس شروع به چیدن مواد کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر