ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: پیتزای تنوری [تماشا کنید]

در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

خوشمزه روز: پیتزای تنوری [تماشا کنید]

در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

مواد لازم (4 نفر)

  • 4 پیمانه آرد نان
  • 2٫5 قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 پیمانه آب گرم
  • 1٫5 قاشق چایخوری خمیر ترش
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قوطی پوره گوجه فرنگی
  • 4 حبه سیر
  • 450 گرم پنیر موزارلا
  • 2 پیمانه ریحان تازه

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، آرد، 1٫5 قاشق غذاخوری نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، آب، خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و 2 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
  3. خمیر ترش را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر را به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا کمی ور بیاید.
  4. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به 4 قسمت جداگانه تقسیم کنید. هر کدام را یک چانه کرده و روی یک ورقه روغنی بگذارید. روی آن ها حوله نمدار بکشید و 4 ساعت در یخچال بگذارید.
  5. فر را با دمای 290 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  6. در مخلوط کن، گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
  7. روی سطح صاف، آرد پاشیده، یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را در تمام سطح خمیر پخش کنید.
  8. یک لایه پنیر موزارلا روی سس قرار داده و روی آن ریحان بپاشید. در صورت تمایل می توانید سوسیس، پیاز یا … اضافه کنید.
  9. پیتزا را به مدت 7 تا 10 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان