ماهان شبکه ایرانیان

تظاهرات ضد سعودی در استان المهره

برگزاری تظاهرات ضد سعودی در استان المهره در شرق یمن و شلیک موشک زلزال ۱ به مواضع ارتش عربستان در عسیر از مهمترین اخبار یمن است.

خبرگزاری مهر: به نقل از المسیره، منابع یمنی اعلام کردند که مردم استان المهره در شرق یمن با برگزاری تظاهرات خواستار خروج اشغالگران اماراتی و عربستانی از این استان شدند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات پرچم‌های یمن و پلاکارد‌هایی که بر روی آن‌ها عباراتی در مخالفت با نظامیان سعودی نوشته شده بود، حمل می‌کردند.

نیرو‌های سعودی طی ماه‌های گذشته در برخی مناطق استان المهره از جمله گذرگاه‌های زمینی و دریایی این استان مستقر شده اند که این خشم مردم این استان را برانگیخته است.

المسیره گزارش داد: هدف عربستان از استقرار نظامیان خود در المهره ایجاد بندری نفتی در دریای عرب است.

از سوی دیگر منابع نظامی یمنی از شلیک موشک زلزال1 به مواضع نظامیان سعودی در منطقه مجازه در عسیر در جنوب عربستان خبر دادند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان