برترینها - الهام مظفری: میگوی کاجون تند و پنیری، خوشمزهترین پیش غذا برای مهمانیها است، یک غذای سریع، آسان و پر از عطر و طعم!
مواد لازم:
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
- یک قاشق چایخوری پونه خشک
- یک قاشق چایخوری ریحان خشک
- یک قاشق چایخوری آویشن
- یک قاشق چایخوری پودر پیاز
- یک قاشق چایخوری پودر سیر
- 5 قاشق غذاخوری کره
- نصف یک پیاز کوچک خرد شده
- دو حبه سیر له شده
- یک فلفل قرمز کوچک خرد شده
- سه شاخه کرفس متوسط خردشده
- 450 گرم میگوی پاک شده
- 225 گرم پنیر خامه ای (در دمای اتاق)
- نصف پیمانه خامه
- 110 گرم پنیر پارمزان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- نان تست برای خوردن
طرز تهیه:
1. برای تهیه ادویه کاجون، فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک ظرف متوسط را با کمی کره چرب کنید و روی سینی فر بگذارید. پاپریکا، فلفل قرمز، پونه، ریحان، آویشن، پودر پیاز و پودر سیر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. مخلوط را فعلا کنار بگذارید.
2. کره را در یک ماهیتابه نچسب متوسط انداخته و روی حرارت قرار دهید. آن را گرم کنید تا شروع به کف کردن کند. پیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه پیاز شفاف شود (حدود 3 دقیقه)
فلفل قرمز و کرفس خرد شده را همراه با مخلوط ادویه کاجون اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که سبزیجات شروع به نرم و قهوهای شدن کنند.
3. میگو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید. حرارت را کم کنید.
4. پنیر خامه ای، خامه و سه چهارم پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یک دست شوند. نمک و فلفل به اندازه کافی بپاشید.
5. مخلوط را در ظرف مورد نظرتان بریزید و باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.
6. 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی و معطر شود داخل فر بپزید. با احتیاط ظرف را از فر درآورید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند و سپس میل کنید.
7. این غذا را گرم و همراه با کراکر یا نان تست میل کنید و لذت ببرید!