دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلاتهای تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار میشود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو میشود، در فیلیپین در تهیه کیکها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده میکردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده میشود و هیچگونه شکری به آن اضافه نمیکنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه کوکی کاتلا که یک دسر و کلوچه بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعدههای شما است از کاتلا استفاده کردهایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا
- 200 گرم آرد
- 100 گرم کره سرد مکعبی خرد شده
- 2 قاشق سوپ خوری نشاسته
- 20 گرم پودر قند
- 2 قاشق سوپ خوری خامه
- 4 قاشق سوپ خوری کاتلا
- 1 قاشق چایی خوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایی خوری جوز هندی
- مقداری کاتلا برای تزیین
- مقداری شکلات ذوب شده برای تزیین
طرز تهیه کوکی کاتلا
آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.
خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکوییت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکوییت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.