سالاد سزاد یکی از سالادهای محبوب و اصیل ایتالیایی است که اولین بار توسط سرآشپزی به نام سزار کاردینی تهیه شد. این سالاد خوشمزه در 20 دقیقه تهیه میشود. قدمت این سالاد به 100 سال پیش برمیگردد. این سالاد در سالهای اخیر در منوی رستورانهای ایتالیایی به چشم میخورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمسان طعمدار میشود و سس مخصوص دارد. این سالاد با مرغ گریل شده یا و نانهای تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو میشود. خیلی از خانوادههای پرمشغله مدتها است سالاد سزار را از وعدههای غذاییشان حذف کردند چرا که تنها یک سالاد را سزاوار صرف زمان برای پخت و گریل کردن مرغ نمیدانند اما پارمای مرغ سولیکو این کار را برایشان آسان کرده است. این بار میخواهیم طرز تهیه سالاد سزار بدون گلوتن با پارمای مرغ امتحان کنیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار بدون گلوتن
مواد اولیه برای تهیه سس
- سس مایونز
- سس خردل
- روغن زیتون
- آبلیمو
- پنیر پارمسان
میزان مواد اولیه در این غذا کاملا به کالری و حجم سالاد مورد نظرتان بستگی دارد.
طرز تهیه سالاد سزار
در حالت عادی باید سینه یا فیلههای مرغ را مکعبی برش دهید و برای مزه دار کردن آن مرغ را در مقداری روغن زیتون و سیر خرد شده، نمک و فلفل و کمی آبلیمو به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد سرخش کنید. اگر وقت کافی برای انجام این مراحل را ندارید، فقط کافی است پارمای مرغ سولیکو را برش دهید.
مقداری سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و نان تستهایی که اطرافش را جدا کردهاید و مکعبی برش زدید را به سیر تفت داده شده اضافه کنید تا طعمدار و طلایی و خوشرنگ شوند.
کاهو پیچ را خرد کنید و پارمای مرغ و نون تست و کاهو را در ظرف مورد نظرتان با هم مخلوط کنید.
تهیه سس سالاد سزار
سس مایونز، سس خردل، پنیر پارمزان، کمی روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالادتان بریزید. سالاد شما حاضر است. نوش جان