دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلاتهای تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار میشود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو میشود، در فیلیپین در تهیه کیکها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده میکردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده میشود و هیچگونه شکری به آن اضافه نمیکنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه رولت کاتلا که یک دسر و شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعدههای شما است از کاتلا استفاده کردهایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه رولت کاتلا
- 4 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق غذا خوری آب
- 75 گرم شکر
- 75 گرم آرد
- 400 گرم کاتلا
- 50 گرم نشاسته ذرت
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه رولت کاتلا
زرده تخم مرغ، آب و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ روشنی به خود بگیرد. در یک کاسه جدا گانه، سفیده تخم مرغ را با نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سفت شود.
سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.
آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس همه مخلوطها را با هم ترکیب کنید.
خمیر را روی کاغذ آشپزی پهن کنید و 10 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
اجازه دهید کیک سرد شود.
کاتلا پنیری را روی سطح آن قرار دهید و رول کنید. سپس به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.