خبرگزاری فارس: وزارت بهداشت یمن (مستقر در شهر صنعاء) از افزایش شمار قربانیان بیماری وبا در این کشور خبر داد.
به گزارش شبکه النشره، وزارت بهداشت یمن شامگاه سهشنبه در بیانیهای اعلام کرد که از 27 آوریل سال میلادی جاری تا به امروز 2508 نفر بر اثر ابتلا به بیماری وبا جان خود را از دست دادهاند.
تداوم جنگ یمن از ابتدای سال 94 و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور از سوی ائتلاف سعودی و اماراتی منجر به نابودی زیرساختها و تأسیسات بیمارستانی یمن شده، به گونهای که بسیاری از این مراکز و تاسیسات قادر به ارائه خدمات نیستند.
این اوضاع باعث بروز بیماریهای واگیری مانند وبا در استانها و شهرهای یمنی شده است.
بیماری وبا در ماه اکتبر 2016 در یمن شیوع پیدا کرد و در سال 2017 دوباره در ده استان این کشور این بیماری گسترش پیدا کرد که شهر صنعاء، پایتخت یمن بیشترین میزان مبتلایان به وبا را دارد.
وزارت بهداشت یمن اعلام کرده از 26 آوریل تا 18 می 2017 بیماری وبا در 20 استان این کشور گسترش پیدا کرده است. یمن 22 استان دارد.