ماهان شبکه ایرانیان

قبل از امتحان کردن «کلم پلوی شیرازی» از دنیا نروید!

شاید در نگاه اول فکر کنید که احتمالا کلم پلو غذای خوشمزه ای نیست، اما به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید تا متوجه شوید که تا این لحظه از عمرتان حسابی اشتباه کرده بودید که از این غذا نخورده بودید!

وب سایت شور و شیرین: شاید در نگاه اول فکر کنید که احتمالا کلم پلو غذای خوشمزه ای نیست، اما به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید تا متوجه شوید که تا این لحظه از عمرتان حسابی اشتباه کرده بودید که از این غذا نخورده بودید!

مواد لازم:

  • گوشت چرخکرده 350 گرم
  • پیاز رنده کرده یک عدد متوسط
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری
  • زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری
  • روغن به میزان لازم
  • برنج 600 گرم (4 پیمانه)
  • کلم برگ خرد کرده  700 گرم
  • سبزی خرد کرده 300 گرم
  • (تره، شوید، ریحان و ترخون)
  • کره 100 گرم
 
کلم‌پلو شیرازی

طرز تهیه:

1-گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید. آن‌گاه قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

2-از مخلوط فراهم کرده کوفته قل قلی درست کرده و در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. حالا برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید. سپس کلم را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

3-اینک سبزی را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. حالا کوفته‌ها را به مخلوط کلم بیفزائید و در قابلمه مناسبی که قدریروغن ریخته‌اید مخلوط کلم و سبزی را با چلو لایه به لایه بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه دم کنید.

4-در انتها کره را روی پلو بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و با پلو زعفرانی بیارائید.

یادآوری: از آنجایی که کلم را تفت داده‌اید، در هنگام  افزون کره به پلو دقت کنید تا کلم پلو خیلی چرب نشود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان