ماهان شبکه ایرانیان

کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو یکی از غذاهایی است که به راحتی آماده می‌شود. این غذا بسیار لذیذ و برای پذیرایی در مهمانی‌ها بسیار مناسب است. با طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو یکی از غذاهایی است که به راحتی آماده می‌شود. این غذا بسیار لذیذ و برای پذیرایی در مهمانی‌ها بسیار مناسب است. با طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

  • 2 پیمانه ژامبون چیویتو سولیکو خرد شده
  • 2 پیمانه سیب زمینی خرد شده
  • 2 ساقه کرفس خرد شده
  • 1 عدد هویج خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه خرد شده
  • 2 قاشق چای‌خوری پیاز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد 
  • یک‌دوم پیمانه کره
  • 1 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • یک‌دوم پیمانه خرده نان خشک
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سه پیمانه آب

کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

طرز تهیه کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو

 برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای 175 سانتیگراد تنظیم کنید.  سپس سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و زمانی که به جوش آمد مواد را از آب خارج کرده و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.

سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود. ژامبون چیویتو سولیکو، فلفل دلمه و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند. سپس این ترکیب را با سیب زمینی، کرفس و هویج مخلوط نمایید.

باقی مانده کره را داخل یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود. سپس به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده و خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.

پنیر چدار را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود. مخلوط پنیر را روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان