کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو یکی از غذاهایی است که به راحتی آماده میشود. این غذا بسیار لذیذ و برای پذیرایی در مهمانیها بسیار مناسب است. با طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو
- 2 پیمانه ژامبون چیویتو سولیکو خرد شده
- 2 پیمانه سیب زمینی خرد شده
- 2 ساقه کرفس خرد شده
- 1 عدد هویج خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه خرد شده
- 2 قاشق چایخوری پیاز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- یکدوم پیمانه کره
- 1 پیمانه شیر
- 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- یکدوم پیمانه خرده نان خشک
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سه پیمانه آب
طرز تهیه کاسترول ژامبون چیویتو سولیکو
برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای 175 سانتیگراد تنظیم کنید. سپس سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و زمانی که به جوش آمد مواد را از آب خارج کرده و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود. ژامبون چیویتو سولیکو، فلفل دلمه و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند. سپس این ترکیب را با سیب زمینی، کرفس و هویج مخلوط نمایید.
باقی مانده کره را داخل یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود. سپس به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده و خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.
پنیر چدار را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود. مخلوط پنیر را روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.
ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.