به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته هفته هفتم لیگ ستارگان قطر در حالی پیگیری شد که تیم الغرافه شکست عجیبی را تجربه کرد. آن ها با 2 گل مقابل الخریطیات صفر امتیازی، مغلوب شدند تا با 7 امتیاز در رده هفتم قرار بگیرند. یاران وسلی اسنایدر و مهدی طارمی روز به روز از صدر فاصله می گیرند و حالا فاصله شان با تیم السد صدرنشین 9 امتیاز است!
اوضاع الاهلی که امید ابراهیمی و محمدرضا خانزاده را در اختیار دارد نیز آنچنان خوب نیست. سبزپوشان قطری این هفته به الدحیل باختند و در رده نهم قرار گرفتند تا همچنان نزدیک به منطقه سقوط باشند.
نتایج ناامیدکننده تیم هایی که بازیکنان ایرانی در اختیار دارند در حالی رقم خورده که در فصول قبلی مرتضی پور علی گنجی با السد قطر معمولا در رده های بالایی جدول بود و همچنین به لیگ قهرمانان آسیا صعود می کرد.