وقتی زمان کافی برای درست کردن غذا نداریم، اولین غذای خوشمزهای که ممکن است به ذهنمان بیاید، کباب تابه ای است. چون علاوه بر این که سریع آماده میشود، خوشمزه و مقوی هم است. با طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 3 عدد گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری سماق
- یکدوم قاشق مرباخوری پودر گلپر
- زعفران به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی
ابتدا پیاز را داخل یک کاسه رنده کرده و آب آن را کاملا بگیرید.سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر گلپر رو هم اضافه میکنید. دقت کنید که اضافه کردن گلپر میتواند کاملا سلیقهای باشد. اما پیشنهاد میدهیم که حتما از آن استفاده کنید چون طعم کباب تابه ای لذیذتر میشود.
همه مواد را خوب با هم ورز دهید.
حالا مخلوط گوشت و پیاز را داخل تابهای که کف آن را کمی چرب کردید کاملا پخش کنید. چهار طرف تابه تکههای کوچک کره قرار دهید. سپس تابه را روی حرارت گاز گذاشته، شعله را ملایم کرده و در آن را ببندید تا گوشت کمکم بپزد.
بعد از تقریبا 10 دقیقه، گوشت تغییر رنگ داده و همزمان که آب میاندازد، کوچکتر میشود.
گوشت را به چهار تکه مساوی تقسیم کرده، مقداری سماق روی تمام سطح آن بپاشید و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید.
گوجهها را از وسط ببرید و دورتادور تابه بچینید. بعد از 10 دقیقه تکههای کباب رو پشت و رو کنید و به طرف دیگر آن هم سماق بزنید.
بعد از اضافه کردن سماق، حدود 10 دقیقه به کباب فرصت دهید تا خوب بپزد و گوجهها نرم شده و مزهها به خورد هم روند.
دقت کنید که در تمام طول مدت پخت در تابه را بگذارید تا کباب سفت نشود. کباب تابه ای آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و با برنج کته یا نان میل کنید.