ماهان شبکه ایرانیان

صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ

فریتاتا یا املت قارچ و پیاز و گوشت چرخکرده، غذایی خوشمزه و باب دل همه است. یک انتخاب کم کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار یا شام که کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: فریتاتا یا املت قارچ و پیاز و گوشت چرخکرده، غذایی خوشمزه و باب دل همه است. یک انتخاب کم کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار یا شام که کمتر از 30 دقیقه آماده می‌شود.
 
طرز تهیه فریتاتای قارچ و پیاز و همبرگر

مواد لازم:
  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 110 گرم گوشت قرمز چرخ کرده
  • 110 گرم قارچ ورقه شده
  • نصف پیاز متوسط خردشده
  • نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه پنیر گودای رنده شده

طرز تهیه فریتاتای قارچ و پیاز و همبرگر

طرز تهیه:


1. در یک کاسه کوچک تخم مرغ‌ها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.

2. در یک قابلمه گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط بگذارید تا قهوه‌ای شود. کنار بگذارید.

3. پیاز‌ها و قارچ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند (حدود 8 تا 10 دقیقه)

4. دمای فر را روی 500 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

5. روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و بگردانید تا همه جای آن چرب شود. گوشت پخته، پیاز و قارچ‌های را به طور یکنواخت در آن پخش کنید. مخلوط تخم مرغ همزده را روی آن بریزید و قابلمه را بگردانید تا تخم مرغ همه جای آن پخش شود. روی حرارت متوسط به مدت 2 دقیقه بپزید. پنیر را روی آن بپاشید. قابلمه را به فر انتقال دهید.

6. به مدت یک تا دو دقیقه یا تا وقتی تخم مرغ‌ها بپزند، در فر بپزید.

7. از فر بیرون آورید و با احتیاط املت را داخل بشقاب بگذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان