کیک پارما چیکن سولیکو نوعی کیک مرغ است که به کمک پارمای مرغ تهیه میشود و یک غذای فانتزی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. این کیک خوشمزه را میتوانید برای مهمانیهای خاص خود تهیه و آن را سرو کنید.
پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته میشود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویهجات و چاشنیها تهیه شدهاند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره میکند همچنین میتوانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا استفاده کنید و از طعم جدید و خوب آنها لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک پارما چیکن سولیکو
- 1 بسته پارما چیکن سولیکو
- 1 بسته نان تست
- 4 عدد خیارشور نگینی خرد شده
- 10 عدد گردو خرد شده
- یک دوم پیمانه جعفری خرد شده
- یک دوم پیمانه پیازچه خرد شده
- یک پیمانه سس مایونز
- 100 گرم پنیر خامهای
- 1 پیمانه ماست چکیده
![طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو]()
طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو
در ابتدا پارما چیکنهای سولیکو را خرد کنید و آنها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی شده، گردوی خرد شده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامهای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. 90 درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.
اطراف نانهای تست را با چاقو برش دهید و آنها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه کرده بودید روی سطح نانها را بپوشانید و به همین ترتیت لایهها را تکرار کنید.
در لایه نهایی بعد از چیدن نانها تست سطح روی آنها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن سولیکو را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.