شناسه : ۱۲۱۴۶۵۱ - جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۶
مدیرکل استاندارد تهران
اسامی ۱۲فرآورده غذایی غیر استاندارد/ حدود ۵۵۰۰مورد بازرسی از کلیه واحدهای تولیدی و صنفی انجام شد
مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به انجام ۵۰۰۰ مورد بازرسی فنی در شش ماه نخست امسال از واحدهای تولید و صنفی، گفت: کارشناسان استاندارد پروانه ۱۲ فرآورده غذایی را در دوماه گذشته باطل کردند.
محمودرضا طاهری با بیان اینکه در جلسات کمیته علایم این ادارهکل در دوماه گذشته، پروانه کاربرد علامت استاندارد 12 فرآورده غذایی ابطال شد، اظهار کرد: قندکله -شکر سفید- برنج سفید با نام تجارتی بولونی (به علت درخواست واحد)، قندکله شکستهشده با نامهای تجارتی ابراکت و سعید و صابر محمدی، قند کله با نام تجارتی یکان (به علت احراز بیکیفیتی کالا)، قندکله با نام تجارتی یادا (به علت تعطیلی واحد)، روغنهای خوراکی تهیهشده به روش پرس سرد با نام تجارتی گلدن ساین (به علت تعطیلی واحد) از جمله فرآوردههای غذایی هستند که پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها ابطال شده است.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: کلوچه با نام تجارتی جسور (به علت تعطیلی واحد)، ترشی چغندر لبویی با نام تجارتی بدر (به علت عدم تولید)، آب لیمو ترش از کنسانتره در ظرف شیشهای با نام تجارتی دادلی-نوشآگین- دستچین (به علت احراز بیکیفیتی)، پاپریکا و چیلی کاسپیوم کامل یا ساییده با نام تجارتی گلها (بعلت درخواست واحد) دیگر فرآوردههای غذایی هستند که پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها ابطال شد.
به گفته مدیرکل استاندارد تهران، از ابتدای سال تا کنون، حدود 5500 مورد بازرسی از کلیه واحدهای تولیدی و صنفی استان تهران، توسط بازرسان استاندارد انجام شده است.
بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی استان تهران توسط بازرسان اداره کل استاندارد استان تهران از جمله وظایف این دستگاه به شمار میرود و در پی آن واحدهای متوقف پلمب شده و از تولید فرآورده ها و محصولات غیر استاندارد جلوگیری میشود.