کرپ مانند یک نان نازک است که در وعدههای مختلف غذایی میتوانید از آن استفاده کنید. با اضافه کردن نمک به آن میتوانید از این نان برای غذاهایتان اضافه کنید و با شیرین کردن آن میتوانید برای استفاده در میان وعدهها آن را آماده کنید. تنوع غذاهایی که با کرپ میتوانید تهیه کنید بسیار زیاد است و کاملا دستتان را باز میگذارد. ژامبون مرغ دودی محصولی لوکس با بافت و طعم دودی و منحصر به فرد است و مناسب برای انواع وعدههای غذایی و تهیه انواع خوراک و ساندویچ است. کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو ترکیبی از کرپ و ژامبون مرغ دودی است که طعمی عالی را برای شما به ارمغان خواهد آورد و از امتحان آن پشیمان نخواهید شد.
مواد لازم برای تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو
- 1 بسته ژامبون مرغ دودی سولیکو
- 3 عدد تخم مرغ
- یک پیمانه شیر
- سه چهارم پیمانه آرد
- 2 قاشق غذا خوری روغن
- سس مایونز به میزان لازم
- 3 عدد خیارشور رنده شده
- یک دوم پیمانه پوره سیب زمینی
- جعفری خرد شده به میزان لازم
![طرز تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو طرز تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/14/0838060423i.jpeg)
طرز تهیه مواد لازم برای تهیه فینگر فود کرپ ژامبون تیرنگ سولیکو
تخم مرغ، آرد، شیر و نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید.
تابه را روی حرارت قرار داده و با قلم مو داخل آن را چرب کنید و مواد کرپ را در تابه بریزید و پس از طلایی شدن به سمت دیگر برگردانید.
پس از سرد شدن کرپ، یک لایه سس مایونز، یک لایه ژامبون مرغ دودی سولیکو و یک لایه پوره سیب زمینی مخلوط شده با خیارشور و جعفری را روی آن ریخته و سپس کرپ را رول کنید و دور آن سلفون بپیچید و پس از سرد شدن آن را برش بزنید تا به شکل رولت در آید. این غذا را میتوانید در مهمانیهایتان به عنوان فینگرفود سرو کنید.