طرز تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو

کرپ مانند یک نان نازک است که در وعده‌های مختلف غذایی می‌توانید از آن استفاده کنید. با اضافه کردن نمک به آن می‌توانید از این نان برای غذاهایتان اضافه کنید و با شیرین کردن آن می‌توانید برای استفاده در میان وعده‌ها آن را آماده کنید

طرز تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو

کرپ مانند یک نان نازک است که در وعده‌های مختلف غذایی می‌توانید از آن استفاده کنید. با اضافه کردن نمک به آن می‌توانید از این نان برای غذاهایتان اضافه کنید و با شیرین کردن آن می‌توانید برای استفاده در میان وعده‌ها آن را آماده کنید. تنوع غذاهایی که با کرپ می‌توانید تهیه کنید بسیار زیاد است و کاملا دستتان را باز می‌گذارد. ژامبون مرغ دودی محصولی لوکس با بافت و طعم دودی و منحصر به فرد است و مناسب برای انواع وعده‌های غذایی و تهیه انواع خوراک و ساندویچ است. کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو ترکیبی از کرپ و ژامبون مرغ دودی است که طعمی عالی را برای شما به ارمغان خواهد آورد و از امتحان آن پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو

  • 1 بسته ژامبون مرغ دودی سولیکو
  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه شیر
  • سه چهارم پیمانه آرد
  • 2 قاشق غذا خوری روغن
  • سس مایونز به میزان لازم
  • 3 عدد خیارشور رنده شده
  • یک دوم پیمانه پوره سیب زمینی
  • جعفری خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو

طرز تهیه مواد لازم برای تهیه فینگر فود کرپ ژامبون تیرنگ سولیکو

تخم مرغ، آرد، شیر و نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و آن‌ها را خوب با هم ترکیب کنید.

تابه را روی حرارت قرار داده و با قلم مو داخل آن را چرب کنید و مواد کرپ را در تابه بریزید و پس از طلایی شدن به سمت دیگر برگردانید.

پس از سرد شدن کرپ، یک لایه سس مایونز، یک لایه ژامبون مرغ دودی سولیکو و یک لایه پوره سیب زمینی مخلوط شده با خیارشور و جعفری را روی آن ریخته و سپس کرپ را رول کنید و دور آن سلفون بپیچید و پس از سرد شدن آن را برش بزنید تا به شکل رولت در آید. این غذا را می‌توانید در مهمانی‌هایتان به عنوان فینگرفود سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان