ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو

آووکادو، میوه‌ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که پیش‌بینی می‌شود نزدیک به ۱۰ هزار سال قبل از میلاد در مکزیک رشد می‌کرده است! هر ۱۰۰ گرم از آووکادو نزدیک به ۱۶۰ کیلوکالری انرژی، ۸

طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو

آووکادو، میوه‌ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 10 هزار سال قبل از میلاد در مکزیک رشد می‌کرده است! هر 100 گرم از آووکادو نزدیک به 160 کیلوکالری انرژی، 8.53 گرم کربوهیدرات، 0.66 گرم قند، 6.7 گرم فیبر، 14.66گرم چربی، 13.2 گرم چربی اشباع، 80.9 گرم چربی تک‌زنجیره‌ای غیراشباع، 82.1 گرم چربی چندزنجیره‌ای غیراشباع، 2 گرم پروتئین، 5 درصد ویتامین B1 ، پتاسیم، فسفر، منیزیم، 4 درصد آهن، یک درصد کلسیم، مقداری ویتامین B2، B3، B5، B6 و 6 درصد روی دارد. 

برای این که از این همه ویتامین و مواد مغذی بهره‌مند شوید، قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه با آووکادو را به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو

  • یک‌دوم بسته بیکن ایرلندی سولیکو
  • 3 عدد آووکادو
  • 6 عدد تخم مرغ
  • پنیر چدار رنده شده به میزان لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو

طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو

ابتدا بیکن ایرلندی‌های سولیکو را خرد کرده و با مقدار کمی روغن سرخ کنید. آووکادوها را از وسط نصف کرده، هسته آن را خارج کنید و در قالب مافین بچینید.

مقداری از گوشت آووکادو را با قاشق خالی کنید و در هر کدام یک عدد تخم مرغ بشکانید.

سطح تخم مرغ‌ها را با پنیر چدار رنده شده بپوشانید و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

سطح مافین، بیکن ایرلندی‌های خرد شده و سرخ شده سولیکو را بریزید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید.

بعد از 15 دقیقه، مافین‌ها آماده‌اند. آن‌ها را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان