آرژینین یا L-arginine اسید آمینه ایست که در ماهی، مرغ و سایر گوشت ها وجود دارد. آرژینین یک بلوک ساختمانی سرشار از پروتئین است. بر اساس برخی از تحقیقات آرژینین سبب کاهش درد قفسه سینه، بهبود اختلال نعوظ و کاهش فشار خون می شود.
به گزارش به نقل از شفقنا، گوشت، فراورده های لبنی، دانه ها و آجیل های مختلف حاوی آرژنین هستند. غذاهای غنی از آرژنین عبارتند از:
آجیل و دانه ها
دانه های کنجد، تخم کدو تنبل، گردو و بادام منبع خوبی از آرژینین هستند.
محصولات گوشتی
گوشت یک منبع کامل پروتئین، از جمله آرژنین است. بعضی از بهترین منابع آرژنین، گوشت سفید، به ویژه سینه بوقلمون است.
سبزیجات
سبزیجات زیر مقدار زیادی از آرژنین و سایر اسید های آمینه را فراهم می کنند:
– سویا یک جایگزین مناسب برای گوشت به عنوان منبع آرژنین است.
– بادام زمینی خام سرشار از چربی های غیر اشباع سالم است و منبع خوبی از پروتئین گیاهی است.
– نخودها منبع خوبی از چربی ها و پروتئین های سالم هستند.
جلبک دریایی
جلبک دریایی یک غذای بهداشتی و محبوب است که سطح بالایی از آرژنین را تامین می کند.
مزایای آرژنین
مکمل های آرژنین می توانند سلامت را به روش های مختلفی ارتقاء دهند.
نتایج یک تحقیق از سال 2013 نشان می دهد که مکمل های آرژنین می توانند جریان خون را در افراد مبتلا به دیابت بدون عارضه بهبود بخشند.
ولی آرژنین یک درمان مناسب برای تمام بیماری های قلبی نیست. به عنوان مثال، اکثر پزشکان مصرف آرژینین پس از یک حمله قلبی را توصیه نمی کنند. آرژنین همچنین می تواند به درمان اختلال نعوظ کمک کند.
آرژینین همچنین باعث:
• کار موثر تر کلیه ها
• بهبود زخم ها
• تقویت سیستم ایمنی بدن
• حفظ هورمون های تعادل می شود.
منبع: www.medicalnewstoday.com