تا به حال طرز تهیه انواع دسر از کیک و کاپ کیک گرفته تا ژله و مافین و ... را به شما آموزش دادیم. این بار میخواهیم طرز تهیه یک نوع دسر میوهای در اختیارتان قرار دهیم که علاوه بر این که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد، خیلی خوشمزه و مجلسی است. با دسر گلابی داغ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر گلابی داغ با بستنی وانیلی
- 4 عدد گلابی سفت و رسیده
- 1 لیتر آب
- یکدوم قاشق چایخوری پودر وانیل
- 1 پیمانه شکر
- 1 تکه چوب دارچین
- 4 عدد هل
- یکچهارم قاشق چایخوری پودر زعفران
- بستنی وانیلی کاله به میزان دلخواه
میوههایی که سرشار از فیبر هستند و شما خبر ندارید
طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی وانیلی
ابتدا گلابیها را پوست بکنید. سپس یک قابلمه برداشته و آنها را همراه پودر وانیل، شکر، زعفران، دارچین و هل داخل قابلمه بریزید. یک لیتر آب به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
صبر کنید تا گلابیها به مدت 2 ساعت روی حرارت کاملا نرم شده و بپزند. سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و داخل ظرفی که میخواهید سرو کنید، قرار دهید تا خنک شوند.
در ادامه شربت باقی مانده داخل قابلمه را بجوشانید تا غلیظ شود.
سپس شربت را روی گلابیها بریزید. مقداری بستنی روی دسر گلابی ریخته و چند اسکوپ هم کنار آن قرار دهید سپس نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه دسر گلابی داغ
- میتوانید از تعداد گلابیهای بیشتری استفاده کنید.
- برای زیباتر شدن دسر چوب گلابیها را نکنید و آنها را به صورت ایستاده داخل ظرف سرو بچینید.
- میتوانید از مقداری سس شکلات هم برای تزیین استفاده کنید.
- سعی کنید از گلابیهای زرد استفاده کنید تا دسر خوشرنگتر شود.
- گلابیها نه باید زیاد سفت باشند و آنقدر رسیده باشند که هنگام پخت شکل خود را از دست دهند.