چه باور کنید چه باور نکنید، میوه ها و سبزیجات نقش مهمی در تغذیه و همچنین پیشگیری از سرطان را بازی می کنند. به همین دلیل باید به طور منظم از رژیم غذایی شامل میوه و سبزیجات ضد سرطانی بهره بگیرید. خوردن میوه ها و سبزیجات برای بدن ضروری است. این مواد به عنوان منبع پروتئین، کالری، کربوهیدرات، ویتامین ها و مواد معدنی مهم است که به طور خلاصه سوخت بدن انسان را تامین خواهند کرد. مطالعات مختلف نشان داده است که مصرف منظم میوه ها و سبزیجات تا 40 درصد از ظهور و گسترش هر نوع سرطان را کاهش می دهد.

1. آناناس
اول از همه، آناناس دارای خصوصیات خاصی است که برای ارگانیسم بدن مفید است. آنزیم بروملین یک آیتم مهم برای مبارزه با تومور شناخته شده است، زیرا تاثیر زیاد برای از بین بردن پوشش های محافظ تومور خواهد داشت. علاوه بر این ساختار بازسازی سلولی را فراهم می کند. با گذشت زمان، سلولها تمایل بیشتری برای رشد با مقاومت بیشتر نسبت به پاتوژن های خارجی خواهند داشت.
2. انواع سیب
سیب علاوه بر داشتن مزه خوشمزه و مواد مغذی، در مبارزه با سرطان نیز تاثیرگذار خواهد بود. پروسیانیدین ها ترکیبات با فعالیت زیستی در سیب یافت می شود. این ها باعث مرگ سلول های بدخیم می شوند. همچنین ترکیبات بسیار مفید در پوست سیب تمرکز داشته و به طور کلی به محدود کردن و توقف تولید مثل این نوع سلول های بدخیم کمک می کنند.
3. آووکادو
آووکادو حاوی لوتئین است که یک عنصر موثر در مبارزه با سرطان است. لوتئین دارای ویژگی هایی است که احتمال رشد سلول های سرطانی را کاهش خواهد داد. این موضوع به خصوص در مورد سرطان پروستات در مردان صدق می کند. همنچنین دارای مزایای آنتی اکسیدانی و پروتئینی است که به ضد سرطان بودن این میوه کمک خواهد کرد.

4. بادمجان
این سبزی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها و ویتامین E در پوست است. با این حال، آنها دارای ترکیباتی به نام سولانین و کوکوربیتاسین هستند که مسئول از بین بردن سلول های سرطانی هستند. دامنه فعالیت مربوط به بادمجان، سرطان دهانه رحم و معده را پوشش می دهد.
5. اسفناج
این سبزی همیشه یک غذای بسیار مغذی محسوب می شود. زیرا حاوی مقادیر بالا ویتامین A، آهن و اسید فولیک است. با این حال، همچنین به یاد داشته باشید که اسفناج به عنوان یک غذای سرطانی مهم است، زیرا حاوی 13 نوع ماده غذایی است. خواص بسیار اسفناج کمک می کند تا سلول های سرطانی کمتر رشد کنند. محدوده اسفناج در موارد سرطان هایی مانند لوسمی، و همچنین سرطان سینه و گردن رحم، پروستات کارآیی بیشتری دارد.

6. سیر
این پادشاه سبزیجات دارای خواص بسیاری دارویی است که به طور گسترده در زمینه پزشکی به رسمیت شناخته شده است. ترکیبات مولکول های زیست فعال سیر باعث می شوند که سلول ها در برابر سرطان مقاوم شوند. آرژنین، فلائونوئیدها و سلنیوم مسئولیت خواص پیشگیرانه سلول های سرطانی بدن را بر عهده دارند و همه آنها در سیر وجود دارد.