ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش غوره مسما

مواد لازم: گوشت: ۴۵۰ گرم، غوره: ۴۰۰ گرم، پیاز بزرگ: یک عدد، جعفری و نعنا: ۸۰۰ گرم، نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن: به میزان لازم، زعفران آب‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش غوره مسما

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را هم به قطعات منظم برش بزنید و با پیاز سرخ کنید و سه لیوان آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

سبزی‌ها را پاک کنید و بشویید. نسبت جعفری به پیاز، چهار به یک است. آنها را خرد کنید و تفت دهید و به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به گوشت اضافه کنید.

غوره‌ها را از خوشه جدا کنید. حتما از غوره بدون هسته استفاده کنید. آنها را هم در خورش بریزید و صبر کنید تا خورش کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد. خورش غوره را با پلو زعفرانی میل نمایید.

چاردیواری

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان