طرز تهیه:
در یک قابلمه مناسب آب و نمک ریخته و آن را بجوشانید. بعد کلم بروکلی را در آن بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید. سپس آن را در سبد ریخته و آب آن را صاف کنید. آرد و نمک را 2 الی 3 بار الک کنید. تخممرغها را در ظرفی بشکنید.
شیر یا آب مرغ را افزوده وکمکم آرد را به آنها اضافه کنید و با چنگال خوب به هم بزنید تا کف کند. در این مرحله، سیر رنده شده و پنیر پیتزا و فلفل و زردچوبه و آبلیمو را به مواد افزوده و در نهایت کلمهای پخته شده را با پشت چنگال خرد کنید و با مواد کوکو مخلوط نمایید.
در صورت تمایل دو قاشق زعفران آب کرده را هم بیفزایید. روغن را در ماهیتابه ریخته و آن را داغ کنید. از مواد با قاشق بردارید و در روغن داغ ریخته و مانند کتلت سرخ کرده و برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ نمایید.
آنها را در ظرف مناسب چیده و اطراف آنها را با چند برش گوجه فرنگی و لیموی تازه و زیتون تزئین کرده و با نان سنگک تازه میل کنید.
چاردیواری