ماهنامه کیک و شیرینی: این موس خوشمزه از دو لایه شکلاتی و خامهای تشکیل شده که هم بسیار خوشمزه و همه پسند است و هم ظاهر شیکی دارد که مناسب سرو کردن در میهمانی هاست.
مواد لازم برای لایه سیاه:
- تخم مرغ (زرده): 3 عدد
شکر: 100 گرم
شکلات سیاه: 150 گرم
ژلاتین: 3 قاشق چایخوری
آب: یک چهارم پیمانه
شیر: 250 میلی لیتر
خامه قنادی: 150 گرم
مواد لازم برای لایه سفید:
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 75 گرم
شکلات سفید: 100 گرم
ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
آب: 3 قاشق سوپخوری
شیر: 150 میلی لیتر
خامه قندی: 100 گرم
طرز تهیه:
- برای آماده سازی این دسر از قالب های مخصوص سیلیکونی استفاده می شود؛ قالب هایی که به صورت مت طرح دار و همراه با قالب اصلی عرضه می شود.
- ابتدا لایه سفید را به این ترتیب آماده کنید. زرده تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کرده و روی بخار آب قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زرده های تخم مرغ از خامی در آید.
- ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب و یا داخل مایکروویو قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
- سپس داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بریزید.
- شکلات سفید را آب کرده داخل مواد ریخته.
- در نهایت با خامه قنادی که فرم داده اید مخلوط کنید.
- مخلوط آماده را داخل قالب ریخته و در فریزر حداقل به مدت سه ساعت قرار دهید.
- بعد از فرم گیری کامل این مواد، لایه سیاه را مانند لایه اول آماده کرده، مت طرح دار داخل مخزن آن قرار دهید.
- مایه سیاه رنگ آماده را روی آن بریزید به طوری که نیمی از حفره را پر کند.
- مواد مغزی یعنی لایه سفید رنگ آماده شده را از قالب جدا کرده و داخل قالب مواد سیاه رنگ قرار داده و با بقیه مواد روی آن را بپوشانید.
- قالب را به مدت یک شب در فریزر قرار داده و و روز بعد از فریزر خارج کنید و بلافاصله دسر را از قالب جدا کنید.
- در ظرف مناسب قرار دهید.
- این دسر را می توان بعد از جدا کردن از قالب داخل یخچال نگهداری نمود.
- در صورت تمایل می توانید با خامه شکلاتی و میوه تزئین نمایید.
نکته:
قالب این دسر را می توانید با نام Buche و یا کد 90×250Tur از لوازم قنادی های معتبر تهیه کنید.