ماش پلو یک غذای محلی خوشمزه است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این غذا به دلیل داشتن ماش یک غذای بسیار مقوی و مفید است که به سلامت بدن شما کمک خواهد کرد.
+طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت
مواد لازم برای تهیه ماش پلو
- یک دوم پیمانه ماش
- یک پیمانه برنج
- 200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
- 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی بدون روغن
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- نمک به میزان لازم
- 1 عدد پیاز متوسط
- 2 پیمانه آب
طرز تهیه ماش پلو
ماش را درون آب بریزید و اجازه دهید بپزد. کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. بعد از اینکه ماشها پختند صبر کنید تا آب آن تبخیر شود.
برنج را درون کمی آب و نمک قرار دهید تا خیس بخورد. بعد از دو ساعت برنج را به همراه روغن زیتون روی حرارت بگذارید و آنها را به آرامی با هم، هم بزنید تا آب آن به مرور تبخیر شود. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. در صورتی که برا تهیه برنجتان از پلوپز استفاده میکنید برنج را با روغن زیتون درون آن بریزید و برنج کته درست کنید.
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده درون تابهای که کمی روغن درون آن ریختهاید، بریزید و آنها را با هم تفت دهید. سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه و سیر به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادانه دهید. نصف لیوان آب روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت مغز پخت شود. زمانی که آب گوشت تمام شد شعله را خاموش کنید.
برنجتان را درون دیس بکشید سپس روی آن را با برنج زعفرانی، ماش و گوشت تزیین کنید.
اگر تصمیم دارید برنجتان را آبکش کنید میتوانید ماش را بعد از آبکش کردن برنج لا به لای برنج بریزید و اجازه دهید ماش به همراه برنج دم بکشد.