خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ میشود. اما خورش بامیه جنوبی از نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. با طرز تهیه خورش بامیه جنوبی با ما همراه باشید.
طرز تهیه یک پیشغذای فوری؛ لوبیا سبز تند با طعم سیر
مواد لازم برای تهیه خورش بامیه جنوبی
- 300 گرم گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله)
- 300 گرم بامیه
- یکسوم پیمانه لپه
- 100 گرم تمبر هندی
- 1 عدد پیاز
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 4 حبه سیر
- 50 گرم کره
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی
ابتدا لپهها را بشویید و بگذارید دو تا سه ساعت خیس بخورند. پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید. سپس سیر را خرد کنید و مقداری فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید. حرارت را کم کرده و مواد را با هم تفت دهید تا پیاز طلاییرنگ شود.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و دوباره مواد را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
گوشت را به صورت قیمهای خرد کرده و به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
وقتی گوشت تغییر رنگ داد، لپهها را اضافه کنید. سپس به اندازه کافی آب به مواد اضافه کنید تا گوشت و لپه با هم بپزند.
تمبر هندی را با مقداری آب جوش رقیق کنید. سپس هستههای آن را جدا کرده و از صافی رد کنید تا مواد اضافی آن گرفته شود.
بامیهها را با کره تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. سپس وقتی گوشت و لپه پختند، همراه تمبر هندی به خورشت اضافه کنید. برای این که ترشی باب میلتان را تشخیص دهید. تمبر هندی را کمکم به خورش اضافه کنید.
در آخر صبر کنید تا خورشت جا بیفتد و طعم مواد به خورد هم بروند. خورشت بامیه جنوبی آماده است. امیدواریم لذت ببرید.