خورشت داود پاشا یک غذای ترکیهای معروف است. نام دیگر این غذا که به آن شناخته میشود فسنجان ترکیهای است. این غذا طرز تهیه بسیار سادهای دارد و بهترین گزینه برای داشتن یک غذای جدید و تنوع در برنامه غذاییتان است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا خواهید شد.
+طرز تهیه کارنیاریک
مواد لازم برای تهیه خورشت داود پاشا
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- دو عدد پیاز رنده شده
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- آویشن به میزان لازم
- نعناع خشک 4 قاشق سوپ خوری
- رب انار به میزان لازم
طرز تهیه خورشت داود پاشا
گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی بریزید و آن را با یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید. بعد از اینکه موادتان کاملا با هم مخلوط شدند و گوشتها را به صورت توپی (همان گوشت قلقلی) در آورید و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه گوشت استراحت کرد آنها را درون روغن بیندازید، تفت دهید تا سرخ شوند. یک پیاز دیگر را داخل تابهای بریزید و آن را کمی تفت دهید سپس گوشت قلقلیها را به آن تابه منتقل کنید و روی آن کمی نعناع خشک و زردچوبه بریزید تا خورشتتان عطر و بوی خوبی بگیرد.
کمی رب انار با آبجوش مخلوط کنید. مقدار رب اناری که استفاده میکنید و میزان ترشی و شیرینی آن بستگی به سلیقه شخصی خودتان دارد اما برای تهیه این غذا معمولا از رب انار ترش استفاده میشود.
بعد از اینکه رب انار را با آبجوش ترکیب کردید آن را به گوشتهای قلقلی اضافه کنید و حرارت گاز را کاهش دهید. اجازه دهید تا سس گوشتتان کمی غلیظ شود و کاملا طعم سس به خورد گوشتها رود.
این غذای جدید و خوشمزه را با برنج سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.