برای ایجاد دکوراسیون پاییزی علاوه بر شمع های پرتقالی که قبلا در سایت آورده ایم می توانید شمع های مخروطی درست کنید. رنگ شمع های مخروطی الهام گرفته از رنگ دانه های ذرت است و در کشورهای دیگر بیشتر به مناسبت هالووین درست می شوند.
وسایل مورد نیاز:
- لیوان کاغذی
- چاقو
- چسب خمیری
- فتیله شمع
- نوار چسب
- شمع سفید
- قوطی کنسرو
- مداد شمعی یا رنگ شمع زرد و نارنجی
لیوان را برعکس کنید و ته لیوان را با چاقو یا با یک عدد سوزن سوراخ کنید.
یک تکه فتیله شمع به اندازه بلندتر از ارتفاع لیوان ببرید. آن را از سوراخ لیوان رد کنید. قسمتی از فتیله از انتها لیوان بیرون بماند.
برای این که شمع ذوب شده از سوراخ لیوان بیرون نزند آن را با چسب خمیری می پوشانیم.
برای محکم کاری روی چسب خمیری یک تکه نوار چسب می زنیم.
سپس لیوان را برمی گردانیم و برای این که فتیله وسط شمع قرار بگیرد یک تکه نوار چسب می بریم وسط آن را سوراخ کرده و فتیله را رد می کنیم و چسب را روی لیوان می چسبانیم تا فتیله ثابت بماند.
با یک چاقو شمع را از کناره ها خرد می کنیم.
سپس شمع های خرد شده را داخل قوطی کنسرو می ریزیم. داخل یک قابلمه به اندازه 5 سانتیمتر آب می ریزیم و قوطی کنسرو را داخل آن قرار میدهیم. با گرم شدن آب شمع ها هم ذوب می شوند.
قسمت بالای شمع سفید، قسمت میانی نارنجی و قسمت پایین زرد رنگ است. بنابراین اولین لایه ای که داخل لیوان می ریزیم باید سفید رنگ باشد. وقتی شمع ذوب شد به اندازه 20 درصد لیوان را پر می کنیم.
نکته: قسمت میانی یعنی نارنجی شمع بزرگ تر از قسمت های دیگر است. برای این که بدانیم لایه ها را چقدر پر کنیم قسمت بیرونی لیوان را با ماژیک سیاه علامت می زنیم. علامت باید طوری باشد که از داخل لیوان قابل مشاهده باشد.
برای رنگ کردن شمع ها هم می توانید از مداد شمعی استفاده کنید و هم از رنگ شمع. اگر شمع دکوری است بهتر است از مداد شمعی استفاده کنید اما اگر تصمیم دارید شمع را روشن کنید بهتر است از رنگ شمع استفاده کنید. ما هم می خواهیم از رنگ شمع استفاده کنیم.
شمع را همانطور که توضیح دادم ذوب کنید. بعد از ذوب شدن کامل رنگ نارنجی را اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید. اگر از مداد شمعی استفاده می کنید مداد شمعی ها را خرد کنید و کم کم اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید. فراموش نکنید که وقتی شمع خشک می شود رنگ آن روشن تر می شود.
نکته: از آنجا که قسمت نارنجی رنگ شمع بزرگ تر است بنابراین باید قوطی کنسرو هم بزرگ تر باشد تا بتوان مقدار بیشتری موم داخل آن ریخت.
بعد از این که اولین لایه شمع کاملا سفت شد (به مدت 24 ساعت) لایه نارنجی را می ریزیم. تا اینجا 75 درصد لیوان پر شده است. سپس یک شبانه روز اجازه دهید لایه نارنجی هم سفت شود.
لایه سوم یعنی لایه زرد رنگ را همانطور که برای لایه نارنجی رنگ توضیح دادم رنگ می کنید.
داخل لیوان می ریزید و اجازه می دهیم 1 شبانه روز سفت شود.
فتیله اضافی را از روی لایه زرد با قیچی می برید چون لایه زرد در واقع انتهای شمع قرار می گیرد.
لیوان را برمی گردانید و چسب انتهای لیوان را جدا می کنید. کناره های لیوان را کمی فشار دهید تا شمع از لیوان جدا شود.
اگر لایه ها در هم نفوذ کرده اند نگران نباشید می توانید آن ها را با چاقو بتراشید.
بهتر است این شمع ها را در 3 سایز مختلف درست کنید